NAIL ART | Halloween I.

Hamarosan itt a Halloween, ilyenkor szabadjára engedhetjük a fantáziánkat körömdíszítés terén és őrültnél őrültebb körmöket viselhetünk. Gyorsan összedobtam nektek én is egy pár egyszerű manikűrt, amit ha buliba mentek és nincs ötletetek, egyszerűen elkészíthettek. :)



 A körmök elkészítéséhez nagyrészt nyomdát használtam, de természetesen a rajztudásom is bevetettem. Reményeim szerint hamarosan még egy bejegyzés ki fog kerülni, amiben még több körömötletet láthattok majd. :)



Az első manikűröm elég véresre sikerült, na nem szó szerint. Régóta ki szerettem volna próbálni az ujjlenyomatos körömdíszítést, ezért fehér alapot választottam, amire pirossal nyomkodtam a saját ujjlenyomataimat. :D Nem volt egyszerű kitapasztalni mi az a lakkmennyiség, amivel nem csak pacát hagyok a lenyomataim után, végül sikerült. Az ujjamat a befestés után először egy papírra nyomkodtam, majd úgy a körmömre. Minden körmömnél végigcsináltam ezt folyamatot, végül ecsettel egy pár vércseppet is rajzoltam. :)



 Ilyenkor a sötétebb színek, a lilás árnyalatok kerülnek előtérbe. Nem sokat gondolkoztam ezen sem, alapnak felkentem az ILNP Homecoming lakkját, amire akrillal pókhálót és pókokat festettem különböző formákban. :)



 Talán a kedvencem a 4 közül ez az édes manikűr, szó szerint. Három ujjamra a Lora effect lakkját használtam, a maradék kettőn pedig vele harmonizáló színekből, fehérből, rózsaszínből és pirosból márványos körmöt készítettem. Díszítésnek pedig nyomdáztam, mégpedig a Moyra Celebration lemezéről egy pár cukorkát. :)



Az utolsó manikűrnél pedig narancs alapot használtam, két körmömre nyomdáztam szintén a Moyra Celebration lemezéről, a maradékra pedig a China Glaze Rest in Pieces glitteres fedőlakkját használtam. :)

Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. A pókos meg a narancsszín a kedvencem :) De mindegyik nagyon jó!!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is a tökös meg a pókos tetszik a legjobban. Én még csak most kezdtem kísérletezni a mintákkal ,de egyszer ki kell próbálnom egy hasonlót! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem az ujjlenyomatos és a pókos a kedvencem. :D Előbbin én is gondolkodtam már, hogy ki kellene próbálni.

    VálaszTörlés
  4. SZuper lett mind! Azt hiszem az első a kedvencem. :D

    VálaszTörlés