LAKKTESZT | Colour Alike Neon Goes holo kollekció

Éppen azon gondolkoztam, hogy mennyire szeretnék neon holo lakkokat, mikor is megláttam hogy a Naillandben éppen akciós a Colour Alike Neon goes holo kollekciója. Egy pillanatig sem gondolkoztam, raktam is be őket a kosaramba és rá is nyomtam a rendelés gombra. Bár nyáron van inkább szezonjuk, én bármikor szívesen felkenem őket. :)


A kollekció 6 neon és 1 fedőlakkból áll. Mivel citromsárga lakk nem volt a csomagban, így azt külön rendeltem hozzá, az viszont nyomdalakk. Az üvegük, ecsetük a szokásos Colour Alike, én szeretem őket használni. Mindegyik lakk 2 vastagabb, vagy 3 vékonyabb rétegben fed, nem kell hozzájuk fehér alapot használni, anélkül is elég élénkek és nem  látszanak át a körömvégek. Gyorsan száradnak, szép fényesre és száradás után kellemes, gumicukor illatuk van. :D Külön-külön nem írnék a színekről, a szokásos élénk narancs, rózsaszín, kék, zöld és sárga színűk van, holo pelyhecskékkel feldobva, beszéljenek a képek helyettem. :) 
Nekem a Bow lakkok jutottak róluk eszembe, azokhoz hasonlóak, csak ezekben talán kevesebb pelyhecske található. Kicsit talán azt sajnálom, hogy két majdnem egyforma lakk is került a szettbe, hisz a két narancs csak 1-2 árnyalattal tér el egymástól, helyette lehetett volna valamilyen pirosasabb lakkot is belerakni a nevéből adódóan. Ennek ellenére mindegyikért oda vagyok, előszeretettel fogom őket használni. :)

B. Yellow Glow
A sárga lakkról írnék, hiszen ez egy nyomdalakk, bár én simán felkenem mind a 10 körmömre. Nagyon sűrű állaga van, ezért ha magában használjuk gyorsan kell vele dolgozni és 2 réteg fedőlakk is ajánlott rá, különben csíkos lesz a végeredmény. Gyorsan szárad és eszméletlenül pigmentált, még a fekete alapon is nagyon jól mutat nyomdázva, a poszt végén lesz id róla kép. Ha lesz alkalmam rá, biztos beszerzem még a márka többi neon nyomdalakkját is. :)



613 FANTAstick



614 Red-y or not



615 Think pink!



616 Go with the glow



611 Fly high



612 Lime on time



Big Boy top coat
A kollekció része egy fedőlakk is, melyben holo pelyhecskék úszkálnak. Bármilyen alapszínt feldobhatunk fele, a képen egy rétegben használtam. :)


És persze nyomdáztam is rá a sárgával, látjátok milyen szépen fed ez a nyomdalakk?! :)



A lakkokat a Nailland kínálatában érhetitek el, most éppen a szett nincs raktáron, de külön-külön megvásárolhatjátok a színeket, önmagukban és a Big Boy fedőlakkal párosítva is. :)

Nektek melyik szín tetszik a legjobban? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. A pink :) Tényleg nagyon jó ez a nyomdalakk, CA nyomdalakkom még nincs, de majd ki fogom őket próbálni. Szeretem a CA lakkokat, nem drágák, szépek és rajtam meglepően tartósak is.

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik nagyon tetszik! :) Sajnálom, hogy lemaradtam róla, mire rendeltem volna már elfogyott. Nagyon jó a mani és a nyomdalakk is, azt hiszem azokból is veszek majd.

    VálaszTörlés