LAKKTESZT | ILNP - Limelight, Mega (X)

Nem is olyan régen a Nailland rendelésem alkalmával teljesen véletlenül, előzetes jól megfontolások után becsúszott rögtön két ILNP lakk is a kosaramba. A Kaleidoscope-val teljesen levettek a lábamról, ezzel a két csodával pedig csak folytatódik a sor és most már bátran ki merem jelenteni, hogy az egyik  kedvenc márkámmá nőtte ki magát. (a pénztárcám nem kedveli ezt. :D)



 Elsőként szeretném nektek bemutatni Mega-t, mégpedig az X-es változatát. Nem is tudom hol kezdjem. Hogy tudtam eddig e nélkül a holo lakk nélkül élni? De most komolyan... Sokáig nem szerettem a holo lakkokat, azonban ez a tény mostanában  megváltozni látszik, ugyanis egyre jobban tetszenek. A Mega a nyári kollekció egyik darabja. Fedőlakként is jól funkcionál, valamint három rétegben tökéletesen fed. A holo csillámok mellett pelyhecskékkel van tele, ami csak még jobban feldobja az összhatást. A legminimálisabb fényviszonyok között is holozik, fényben pedig az az igazi szemkiverős fajta. :)









 

 A második áldozatom a Limelight nevű lakk, ami a nem is olyan régen megjelenő Holiday kollekció egyik darabja. Nem is értem miért, de annyira beleszerettem, mikor Edinánál megláttam, hogy már akkor tudtam, hogy ő bizony kell nekem. A lakk a nevéhez hűen limezöld színű, ilyennek képzelem el a karácsonyi zöld színeket is, szóval nekem tökéletesen passzol az ünnepekhez. Két rétegben fed. A lakknak érdekes finise van, tele van fémes hatású pelyhecskékkel, és még apró holo csillámok is elbújtak benne.









Valószínűleg ez az utolsó bejegyzésem az évben, így mindenkinek Boldog körömlakkokban és sikerekben gazdag Új Évet szeretnék kívánni! Igyekszem minél hamarabb jelentkezni, bár ezt a hetet elseje kivételével végig dolgozom. :( Jövőre jövök lányok. ;)


Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. BÚÉK!
    Nagyon szépek, a holoson gondolkozom én is.

    VálaszTörlés
  2. Szépek, de én nem venném meg ennyiért :) Olcsóbban viszont biztos :D

    VálaszTörlés