LAKKTESZT | Rival de Loop Young - #30 Fantasia

A kollekcióm Rival de Loop Young márkához tartozó lakkjait barátomtól kaptam és mivel nálunk nem kapható, így nagyon örültem, hogy végre többet is kipróbálhatok a márkától. Az eddig kipróbáltakban nem csalódtam és a mai lakkban sem. :)


 A 30-as Fantasia névre hallgató lakkban igazából semmi különleges nincs, több márkánál is található hasonló árnyalat, viszont nekem mégis nagyon tetszik és hamarosan manikűrt is fogtok vele látni. A RdL lakkok üvegeit szeretem, az ecseteiket pedig nem győzöm hangsúlyozni mennyire imádom, lekerekített, álom vele dolgozni. A lakk maga duokróm, zöld, barna és arany árnyalattal, az üvegben pedig felfedezhető egyfajta kék árnyalat is, ami felkenve sajnos egyáltalán nem jön elő semmilyen fénynél. :( Két rétegben fed tökéletesen, sajnos eléggé csíkozódik, viszont egész gyorsan szárad.







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Hm, egész jó színe van, főleg, hogy kedvező az ára ezeknek a lakkoknak!

    VálaszTörlés
  2. Emlékeim szerint ezt a lakkot vássároltam meg tőlük először :)
    Önmagában ritkán hordok ilyen lakkot, de összenyomdázva nagyon tetszett, sőt, feketére nyomdázva ezzel igazán különleges eredményt kaptam.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon, de nagyon csodás ez a körömlakk. A Rossmann internetes oldalán pedig láttam ezt a márkát a nyáron és amikor ellátogattam egy debreceni boltban, nem is hallottak rola. Vajon sehol sem lehet kapni ezeket a körömlakkokat?
    A bolgomon van két nemzetközi versenyem (BPSes es Mont Bleu), lehet érdekel téged is.

    VálaszTörlés
  4. Na, ez a lakk a biztos nem kategória. :/

    VálaszTörlés
  5. Szép lakk, olyan gépszín. A hosszú, szögletes körmödhöz különösen jól áll. :)

    VálaszTörlés
  6. Van benne valami bársonyos, finom mélység. Különösen tetszik, hogy nem teljesen tökéletes, a felvitel során enyhén csíkos-ez a tulajdonság szerintem nagyon jól áll ennek a lakknak, mert nem azt érzem, hogy ott termett a körmökön egy szempillantásra, hanem "közöm van hozzá" :D

    Az ilyen lakk szerintem egy tűvel, száradás előtt önmaga anyagában is mintázható, a felületbe húzott csíkokkal minták rajzolódnak bennük-ettől különleges!

    VálaszTörlés