HAUL | augusztus-szeptember

Az utóbbi két hónapban is sikerült felhalmoznom pár új lakkocskát, amiket most egy bejegyzés keretén belül szeretnék nektek megmutatni. Így visszanézve elég sok lakkot sikerült megint vennem, pedig igyekeztem lecsökkenteni a "fogyasztásomat". :D


Rival de Loop Youg Express colour - #13 Yellowness
Rival de Loop Young Glitter Nails - #04 Million diamonds

A Rdel lakkokra még a nyaralásunk közbeni Debreceni kiruccanáskor tettem szert. Mivel erre felé nem kaphatóak, nem volt kérdés, hogy hazajön-e velem pár darab. :)


Az Essence édes, illatos kollekciójába rögtön bele szerettem és mivel nem tudtam közülük választani, így 4 lakkból 3 velem jött. A nyomdalakkot a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre. :)

 Orly - Mermaid tale
 Orly - Glitz

Még a Prefect Nails-es rendelésemhez csaptam hozzá ezt a 7db Orly lakkot, amiknek darabjáért kb 400 Ft-ot fizettem. Ennyiért még a hülyének is megéri. :D Az árnyalatok nagy részét ismertem, hiszen bent is ilyen márkájú lakkokat és gél lakkokat használunk. :)

 Chine Glaze The Peonies & Park Ave

A CG tavaszi kollekciójához az egyik körömlakk csere-berés, eladásos csoportban találtam rá, elég sokat gondolkoztam rajta, végül beadtam neki a derekam. Imádom a színeit, csodásan fognak mutatni a tavaszi időszakban, bár én most is szívesen magamra kenem őket. :D

Zoya - Ginni
Zoya - Arlo

Ezt a két Zoya lakkot pedig Veronikától vettem. Innen is nagyon szépen köszönöm neki, nagy álmom vált velük valóra, mert persze akkor tetszenek meg nekem a lakkok, mikor már nem lehet őket szinte sehol kapni. Még a Bar és a Vega társaikra is fáj a fogam, akinek esetleg van eladó, ne tartsa magába. :D

Ti miket szereztetek be utoljára? :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, használd egészséggel.

    VálaszTörlés
  2. A Zoya Pixie Vegát láttam a Krémmánián az eladó cuccok között!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rá is néztem neked, és sajnos rossz hír, mert már nincs ott! :(
      Sajnálom

      Törlés
  3. Sok szép lakk :) Mostanában csak 1-2 lakkot vettem, inkább lemezeket vásároltam, próbálom csökkenteni a rendeléseket, mert ellepnek a lakkok, van, amit még fel sem kentem, pedig megvannak pár hónapja.

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem ezzel a CG kollekcióval szemeztem én is hetekig a csoportban... :D Elkezdtem írni az üzit majd kitöröltem legalább három-négyszer... :D Cuki kis színek. :)

    VálaszTörlés
  5. Mind csodás :) Mondjuk legjobban persze az a CG szett tetszik :)

    VálaszTörlés