Gardrób Mustra

A héten kaptam egy felkérést egy Gardrób Mustra játékhoz és mivel azt írtátok, hogy szeretnétek több személyesebb bejegyzést látni tőlem, így gondoltam én is megcsinálom a "feladatokat". Marcsi indította ezt a kis mozgalmat, IDE kattintva láthatjátok az ő bejegyzését is. Nézzük miről is szól ez az egész!


Feladat:
1. A kérdéseket a megadott png formában kell beilleszteni a bejegyzésbe a szokásos módon Kép beszúrása funkcióval.
2. Válaszolj a kérdésekre szöveg és fénykép formájában. 
3. A bejegyzés aljára linkeld be azokat, akiknek kíváncsi vagy a ruháira. 
4. Emailben értesítsd a kiválasztott személyeket, és küldd el nekik a kérdések képeit (png formátumban vannak, egyszerűen csak csatold, ahogy a fényképeket kell) a feladat leírással és a Gardrób Mustra logóval együtt.
5. A bejegyzésnek így kell kinéznie a gyakorlatban: GM logó, feladat leírás, kérdés-kép, alatta szöveg, majd kép a ruhákról.
 Ez a póló kb 7-8 éves, kicsit kivan már nyúlva, ezért csak "játszós" pólónak használom, itthonra tökéletes körömfestéshez, vagy ha bármi piszkos munkát csinálok. Azért sincs szívem egyébként kidobni, mert eredeti Christian Dior póló. :)


 Ezt a barna nacit kb 1 hónapja szereztem be, azóta nem nagyon vásárolgattam, de hónapban tuti be fogok újítani egy-két dolgot, ha kíváncsiak vagytok rá, írok majd róluk bejegyzést. Egyébként imádom az ilyen "nyúlós" fazonú nadrágokat, farmert már nem is hordok, mert nem érzem magam jól benne.


 Ezt a türizkék ruhát még tavaly szereztem be, már régóta szerettem volna egy ilyen fazonú ruhát, egyszerűen imádom. Láthattatok róla már bejegyzést ITT.


Ne nézzetek hülyének, de legszívesebben ilyen 10 számmal nagyobb pólókban alszom, most pl DVTK-sban. :D


Megkérdeztem tőle, ő ezt a nagyon feszülős fekete miniszoknyát mondta, de lefényképeztem a fehér hosszított felsőm is, mert ezt is nagyon szereti. :)



Legutoljára még a blogkarácsonyos mozgalomban kaptam ezt a pólót Vikitől. Bővebben ITT olvashattok róla.


Ezt a halvány rózsaszín, pillangós, lenge nyári felsőt még vagy 2-3 éve vettem, de egyszer sem volt rajtam, mert az alján olyan rossz a gumi, hogy állandóan felcsúszik. Már egy ideje tervezem átszabni, azt hiszem a közeljövőben neki is fogok. :)


Nos ennyi lett volna az én kis gardrób mustrám. Nem szeretnék kiválasztani senkit, akinek elküldeném ezt a kezdeményezést, viszont ha valaki úgy érzi, hogy ki szeretné tölteni, hajrá, kíváncsian várom a linkeket kommentben. ;)
Ha pedig szeretnétek minél több ilyen bejegyzés, hogy megmutassam a kedvenc ruhadarabjaimat vagy bármi más, az ötleteket várom üzenetben, esetleg kommentben. :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy részt vettél a Gardrób Mustrán!:)
    (Mindjárt posztolom a bejegyzésed Facebookra is.)
    Jópofa a PLL pólód, én is nézni szoktam időnként ezt a sorozatot.

    További szép napot és jó blogolást!;)
    Üdv,
    Marcsi
    Csirkenők a Nőkért

    VálaszTörlés
  2. Azért a világoskék ruháért annyira irigyellek :D

    VálaszTörlés
  3. Annyira jó az a kék ruha, nagyon sajnálom, hogy annak idején nem vettem meg egy királykéket, ami nagyon tetszett... Mire visszamentem már nem volt... :/

    VálaszTörlés
  4. Az a kék ruha de gyönyörű *.*

    VálaszTörlés
  5. Te jó ég, az az A-s póló írtó jó, nekem is kell egy! PLL forever!

    VálaszTörlés
  6. Nekem is van olyan pillangós felsőm :) Az a kék ruha pedig úúúúú. <3 *-*

    VálaszTörlés