nailland kívánságlista I.

Hamarosan, pontosan két hét múlva itt a szülinapom, így gondoltam összeállítom a Nailland-es kívánságlistám. Sajnos még sosem volt alkalmam eljutni a körömlakkmennyországba, és előreláthatólag fogalmam nincs mikor is kerülök végre a közelébe, így addig marad az online rendelés, ami előbb, vagy utóbb, főleg így a szülinapom közeledtével már nagyon érik. Pontosan 20 lakkot szedtem össze, (de ha élőben látnám őket biztos több lenne, ez az egyik ok, amiért örülök, hogy nincs ilyen közel) amikre már nagyon nagyon vágyom és előbb, vagy utóbb, de biztos hogy be fogom őket szerezni, addig meg csak fájdítom értük a szívem és álmodozok. Vagy esetleg imádkozok, hátha valami jótevőm hozzájuk juttat. ;)China Glaze:
Kiwi Col-ada 876
Shell-O 
Aquadelic Spring
Sun of a Peach

Models Own:
Mini All That Glitters szett
Ice neon Pukka purple

Barry M
Textured 
(a sárgán kívül mindegyik nagyon tetszik)
Ridley Road
Atlantic Road
Kingsland Road

Gelly
(sosem gondoltam, hogy ezek a lakkok fognak pont ennyire megtetszeni, de hú...)
Dragonfruit 
Greenberry 
Lychee 
Papaya
Prickly pear 
Blueberry
Grapefruit
 Key lime

Golden Rose
Holiday 63, 66, 66,
Jolly Jewels 119, 
Matte 15

Ti mit szeretnétek (még) megszerezni a Nailland kínálatából? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Hú, ez aztán szép kis lista :) Én nem is merem összeszedni, hogy mit szeretnék a Nailand-ból. Várom a Zoya lakkokat és most már a Moyou nyomda palettákat is. Személyesen én sem jutok el vásárolni, marad majd az online válogatás.

    VálaszTörlés
  2. nagyon szépeket szedtél össze :) én is írogatom a kis listámat, és reménykedem, hogy hamarosan eljutok :) (rendelni is jó, de nem ugyanaz..élőben lehet mások tetszenének meg :D)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szepek, kivanom, hogy az osszest megkapd a szulinapodra, szep kis ajandek lenne!

    VálaszTörlés