E-bayes szerzemények X.

Ismét rendeltem pár dolgot az e-bay világából, kivételesen most kiegészítőket, meg persze egy körmös cucc is van közöttük. Szerencsére minden egyben ideért, kb 2-3 hét alatt, így ismét nem kellett csalódnom. Természetesen megint úton van hozzám még 2 csomag, amint megkaptam, írok róluk is. :)





Körömmargaréta 5db (az egyikre már festettem azért nincs a képen), kb 600 Ft-ba került ha jól emlékszem. Ezen nincs mit magyarázni, mintákat szoktam rá festeni. Linket nem tudok most berakni sajnos, de amint megszerzem, berakom nektek. ;)



Most főként kiegészítőket rendeltem, hiszen potom pénzért be lehet őket szerezni és kíváncsi voltam, hogy mennyivel másabb élőben, mint a képeken. Szerencsére pozitívan csalódtam, ugyanis a képeken is ugyan így nézett ki a gyűrű (és a nyaklánc is). Állítható egyébként, így nem kell attól félni, hogy nem fog feljönni az ujjunkra. Nagyon cuki szerintem, kis masnis, kb 200 Ft-ba került. :)




Masnis gyűrűhöz, masnis nyaklánc. Illenek egymáshoz, mind a kettő óarany színű. Ebben sem kellett csalódnom szerencsére, nagyon kis cuki ő is, amióta megkaptam, mindig ez van a nyakamban, a hosszúsága is tökéletes. Kb 200 Ft-ba került.



Ebben a masnis csatban kicsit csalódtam, mert a képeket sokkal nagyobbnak látszott, vagyis szélesebbnek, vagy hogy mondjam. Éppen azért rendeltem mert régóta szeretnék már egy ilyen óriás masnit. Nembaj, 200 Ft-ot megért. :)

Összességében tényleg mindennel meg vagyok elégedve, biztosan fogok még kiegészítőket és ékszereket rendelni e-bayről, már gyűlik is a kis kívánságlistám. ;)

Ti miket rendeltetek utoljára? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a masnis nyaklánc :) Nekem is megjött az öt darabos margaréta, csak én az átlátszóra voksoltam.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szupi dolgokat rendeltél! Én meg 'titokban' (el ne hidd, már-már őrjöngők :D) várom, hogy a február 17-én megrendelt ecsetkészletem megérkezzen, de még se híre, se hamva... Viszont a türelem rózsát teremt. Ja nem, ecsetkészletet :)

      Törlés
  3. Ilyen masnis csatok még megboldogult lánykoromban voltak nagyon divatban, aztán egy időre felejtősek lettek. :) Nagyon sokat, sokfélét hordtam én is, most már nem illene hozzám, a kor miatt sem...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon cukik ezek a masnis cuccok. :3

    VálaszTörlés