címtelen.

Nem tudtam milyen címet adhatnék ennek a bejegyzésnek....
Nem tudom mennyire vettétek észre, mostanában nem vagyok olyan aktív, mint régebben, néhanapján erőm sincs bejegyzést írni, a kedvem sem a legjobb, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kéne, viszont abbahagyni, de még szüneteltetni sem akarom a blogolást, mert a nehézségek ellenére nagyon szeretem. Viszont egy idő után néha unalmasnak érzem. Tudjátok csinálom az 52 hetes körömkihívást és a nyári körömkihívást, valamint néha hozok nektek lakkteszteket. 
A segítségeteket szeretném kérni, fel szeretném dobni kicsit a blogom, régen ígértem, hogy csinálok majd step by stepes bejegyzéseket, abból azóta sem lett semmi, tervben van, de nem tudom melyik manimat mutassam meg lépésről lépésre, úgyhogy ha van ötletetek, kommentben szívesen fogadom. :)
Valamint, ha van ötletetek, esetleg milyen bejegyzésekkel színesíthetem a blogot, azokat is szívesen várom. Szeretnék valamilyen személyes bejegyzéseket is, de fogalmam sincs még, hogy milyen formában, úgyhogy tényleg szívesen várok minden jó tanácsot! :)

Valamint a végére...
Most már Instagramon is követhettek, IDE kattintva, vagy keressetek mannaaaaaaaa (8 a-val) néven. :DDD

http://instagram.com/mannaaaaaaaa#

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. A gyümölcsös maniról, amin gumidíszek vannak, szívesen látnék step by step-et :-) Remélem, jobb lesz a kedved hamarosan, és ismét a régi, életvidám Manna írja majd a bejegyzéseket. :-) (Vagy akár egy megújult Manna, a lényeg, hogy vidám legyen <3)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom arra a narancssárga koktél szerű körömre gondolsz-e de ha igen akkor én is egyet értek! arra én is kíváncsi vagyok! :)

      Törlés
    2. rendben, amint lesz időm, megcsinálom. :)

      Törlés
  2. Én imádom a blogodat úgy ahogy van, kedves Manna! Hogy is lehetne unalmas egy blog amiben ilyen eredeti és ötletes manikűrök vannak?
    Csak hallgass a szívedre és csináld amit szeretsz, jó lesz majd, meglátod!
    Amúgy ha engem kérdezel a te legfőbb erősséged a kreatív mintákban rejlik, lakktesztet sokan tudnak írni, de a minták kitalálása valódi alkotó tevékenység. És igen, step by step posztok jöhetnek minden mennyiségben!!! :)

    VálaszTörlés
  3. teljesen megértjük, időhiánnyal nem lehet mit kezdeni, ettől még az olvasóid ugyanúgy kedvelik az oldalt, ne csüggedj ! step be step posztokból sosem elég :)

    egyébként ami instagramon kint van táska "enyémleszel.♥" felirattal, naa azt rendeltem meg nemrég, várom, hogy ide érjen :P egyből beleszerettem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én még nem rendeltem meg, még egyenlőre, de már nagyon tervben van. viszont egyre többet nézegetem és a rózsaszín meg a bézs egyre jobban tetszik. :$

      Törlés