lakkjaim IV. narancssárgák.

Ma túl estem a műköröm gyakorlati vizsgámon, köszönöm, hogy szorítottatok értem, a legjobb tételeket húztam, eddig úgy néz ki, ez a része sikerült. Jövőhéten szóbeli, attól picit jobban félek. :$

Ezen a héten minden narancssárga, így most a narancs lakkjaimat szeretném nektek megmutatni. Nincs olyan sok belőlük, de szerintem narancsból ennyi is elég. :)





Lora díszítőlakk: Igazából ez egy díszítőlakk, de vastag az ecsete, meg ha másik ecsetet rakunk bele, akkor az egész körömre felkenve használhatjuk. 2 rétegben kentem a margarétára, gyöngyházas, ezért csíkozódik, tele van sárga és arany mikrocsillámokkal.

Lovely Must Have Optimistic Nr. 9: krémes állagú, sötét narancs, nagyon vibráló élénk lakk, 2 rétegben kentem fel a margarétára. 

Vollaré Parfum 85: illatos lakk, 2 rétegben kentem fel, zselés állagú, szép fényesre szárad. Az illatát csak száradás után érezni igazán.



 Essence Colour&Go 09 Get the fever: nagyon "old" essence lakk még az ősidőkből, de még mindig jó egyébként. Szép narancs, semmi extra nincs benne, 2 rétegben van a margarétán.

Moyra 63: a margarétára 3 rétegben kentem, körmön ez nem elég, vagy fehér alapra kell festeni. Neon színű lakk, félig mattra szárad, nagyon szeretem. 

Astor 138: kicsit pasztelles narancsos lakk, krémes állagú, a margarétán 3 rétegben van, sajnos csalódtam az Astor lakkokban, mert felszedik az előtte lévő réteget és így nem egyenletes a fedése.

Ami kimaradt, az a Lovely Gloss Like Gel Nr. 412-es lakkja, amit ITT megnézhettek. :)



Ti szeretitek a narancssárga lakkokat? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a vizsgához!
    A Moyra lakk tetszik nagyon :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      nekem is az az egyik kedvenc a neon színe miatt. :$

      Törlés
  2. Olyan Astor lakkom nekem is van:) a Moyrara ránézésre azt mondtam volna,hogy Colorama:) ha érdekel, valamelyik nap megmutatom,hogy az milyen:)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, és a szóbeli is tuti menni fog :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok, biztos a szóbeli is jól fog sikerülni, nem kell izgulnod! :)
    Nekem a moyra lakk színe nagyon tetszik, olyan vidám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      hát remélem, bár attól jobban félek, mert ott van az anatómia meg a vállalkozási is, de csak összehozom. :)

      Törlés