áprilisi szerzemények és nyereményem.

Reméltem még nem túl késő így május első hetében, most megmutatom nektek, milyen lakkokra tettem szert április második felében.

Először is. Nyertem Elíz meglepetés játékán egy Astor lakkot, mégpedig a 004-es Deliciously Violet-et. Még egyszer nagyon szépen köszönöm neki, hamarosan írok róla tesztet! :))


Crystal Nails lakkok: az alap és fedőlakkot még a tanulócsomagba kaptuk, csak elfelejtettem róla írni. Viszont a másik kettő a francia lakkozáshoz kell, be nem tervezett lakkok voltak. Egy ideig nem terveztem lakkot venni egyébként, de ezeket muszáj volt a vizsgámhoz. Az 500 és az 501-es számú került a birtokomba.


Oriflame Growth Booster: körömnövekedést serkentő gél, hamarosan írok róla és a többi erősítő lakkomról egy kis tesztecskét. :)

Lovely Moulin Rouge Nr. 20: Sokat gondolkoztam ezek a lakkon, végül elhoztam. 130 Ft-ért még ha nem használom is megéri. :D

Astor 138: Ha jól emlékszem ehhez a lakkhoz 200 FT-ért jutottam hozzá, régóta kerestem már egy barackos árnyalatú lakkot, így most velem jött. :)

Ti miket vettetek utoljára? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Szép lakkok, főleg az utolsó barackos árnyalat tetszik. A körömerősítőkre nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lakkok! A körömerősítőről szívesen olvasnák, tervezem, hogy belevágok egy erősítésbe. Én sajna már 2 hete várom az Avon rendelésem. Már a tanácsadónál van, csak nem hajlandó ideszolgáltatni..

    VálaszTörlés
  3. nekem is az utolsó, barack lakk a favorit! :)

    VálaszTörlés
  4. Az első Astornak de jó színe van így üvegben :]

    VálaszTörlés
  5. "ha nem használom is megéri" :D hányszor vásárolok én is hasonló gondolkodással :D ennyi pénzért simán megéri! Én is vettem pár 130Ft-os Lovely lakkot :)
    A barackos lakk nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát most annyi pénzért még a bolondnak is megéri. :D
      ha én nem használom, akkor tesóm úgy is használja. :D

      Törlés
  6. Nagyon szívesen :)
    A barack Astor nagyon tetszik!

    VálaszTörlés