szivárványmánia.

Ma egy körömlakkozástól teljesen eltérő bejegyzést hoztam nektek. Csak, hogy legyenek egy kicsit "személyesebb" posztok is. ;)
Szeretném bemutatni az egyik legeslegnagyobb büszkeségemet a szobám falát. Igen, igen, lehet, hogy most néhányan hülyének néznek, de én igenis büszke vagyok rá, majd mindjárt ti is megtudjátok miért... :)

Alapból kicsi a szobám, ráadásul cseresznye bordó színe van és így olyan egyhangúak voltak a falak. Támadt tehát egy ötletem, hogy valamit kéne rá festenem. Mivel nagyon színmániás és szivárványmániás vagyok, ezért egyértelmű volt, mit fogok festeni. Nagyon nagyon sokáig szenvedtem vele. Sablont csinálni, felrajzolni mindent, majd utána aprólékosan kifesteni nem könnyű és nem 10 perces munka. De teljesen megérte. Feldobta a szobámat. :)


Na a képek... (kattintásra megnőnek)
Ez volt az első. Igaz, ezt még tavaly nyáron csináltam, majd utána hanyagoltam a folytatást, mert nagyon elfoglalt lettem, ugye szalagavató meg minden hülyeség...
De aztán februárban folytattam, ez adta az ötleteket a további festéshez. :)


Ez az ágyam felett található. A köröcskéket csak azért festettem, mert ott van egy icipici szépséghibája a falamnak és így próbálom leplezni. :P


Na de most jön a zsákbamacska, ami(k)re a legeslegbüszkébb vagyok. :$
Részletekben...





Ti mivel díszititek a szobátok falát? :))

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Hű, nagyon tetszik! Nálunk a hálószobában teljesen random dolgok lógnak a falon az ágy felett, de összességében egész jó ez az eklektika. Álomfogó, imafüzér, thaiföldi selyemfestmény, fényképek, képeslapok. :-)

    VálaszTörlés
  2. Hűűű nagyon jó lett! Nálam falmatrica van. =)

    VálaszTörlés
  3. ♥♥♥♥ .. meseszéééép .. ilyen kell nekem is , csak már nincs helyem ://

    VálaszTörlés
  4. katy: nekem a szekrényemre vannak felragasztva a fényképek, plusz van egy parafatáblám és azon is vannak mindenféle kis képecskék és "emlékek". :))
    meeg a lámpámról kartonpapír és alufólia felhasználásával csillagok, felhőcskék, hold meg nap lóg le. :DD

    VálaszTörlés
  5. Azta, nagyon jó, nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés