4. Blogszülinap!

Az utóbbi időkben eléggé inaktív voltam, nem szeretnélek titeket untatni az unalmas részletekkel, nem akarok kifogásokat sem gyártani, egyszerűen  lusta vagyok. Nem azért, mert nem szeretem már csinálni, nagyon sok mindent fotóztam már be nektek és a képek is meg vannak szerkesztve, de egyszerűen most nem megy az írás. Néha kell egy kis pihenő, hogy utána újult erővel vághassak bele. A szabim után meg amúgy is elég nehezen rázódtam vissza a munkába, most pedig ismét szabadságon vagyok, amit "körömmentesen" szeretnék tölteni. :D


De elég a magyarázkodásból, jöjjön a lényeg. Újabb egy év telt el, kis blogocskám ismét idősebb lett egy évvel, immár 4. szülinapját tölti. Nem gondoltam volna, hogy eddig fogom húzni, sajnos elég hamar feladom a dolgokat, viszont már nem is tudnék létezni nélküle. A mindennapjaim részévé vált, ez a hobbim, a munkám, az életem, mindenem egyben. Köszönöm minden kedves olvasómnak, követőmnek, hogy itt vagytok velem, miattatok éri meg igazán csinálni ezt az egészet. :)
Ígérem hamarosan játszunk is ennek örömére, már elég régóta gyűjtögetem a dolgokat, de sajnos mindig kimegy a fejemből. Addig is élvezzétek  a jó időt és a napsütést amíg lehet! :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. 4 év, nagyon boldog blogszülinapot kívánok!
    Sokszor bele is gondoltam, hogy a szabadidőd meg a munkád is ugyanaz, évek óta blogolsz és manikűrözöl, nagyon kitartó vagy! Nem csoda, hogy néha kell kis körömmentesség! Lehet, ritkábban van poszt, viszont nagyon szépek a manik minden alkalommal.

    VálaszTörlés
  2. Boldog Blogszülinapot kívánok! :)
    Olyan szép körmöket csinálsz, csak ámulok és bámulok.

    VálaszTörlés
  3. 4 év azért már nem kevés idő. :) További sok sok energiát, kedvet és kitartást a blogoláshoz, na és persze boldog blogszülinapot! :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogszülinapot! :) Még sok-sok ilyen jeles napot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon boldog blogszülinapot, és még ugyanennyit kívánok, amennyiben örömöd leled majd benne :) 4 év bizony hosszú idő blogolás szempontjából, így nem csoda, ha most kicsit kevésbé vagy aktív, de ez nem is baj. Akkor kell írni, amikor jön az ihlet, jön a kedv. Én is tartottam szünetet és azóta azt érzem, újult erővel, felfrissülve tudok alkotni, bár közel sem olyan gyakorisággal, mint régen. Erre szándékosan figyelek, mert meg kell találni az egyensúlyt a blog és a hétköznapi élet között. Szerintem teljesen belefér, ha néha lustizol egy kicsit :P

    VálaszTörlés
  6. Még sok blogszülinapot is! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia,

    Már egy ideje olvasom a blogod, a reggeli kv mellé :P nem tudom hogy tudsz-e róla, és ha igen, akkor tárgytalan, de ezen az ebay hirdetésen a te fotóidat használják:

    http://www.ebay.com/itm/401179405252?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

    Most készülök színváltós lakkot venni, így tűnt fel :)

    VálaszTörlés