tervek 2013-ra.

Először is:
Boldog Új Évet minden Kedves Bloggerinának, Olvasómnak és az erre tévedteknek! :))

Remélem jól kibuliztátok magatokat! Én megtettem, igaz nem készültem sehová, de a végére csak összejött egy kis amolyan barátias összejövetel. :)

Ma igazából nem ezzel a bejegyzéssel készültem, megszerettem volna nektek mutatni a szilveszteri körmeimet, de mivel nővéremnél van a fényképező, ő meg nincs itthon és későn fog hazaérni, így már csak holnap lesz időm befotózni a körmöcskéimet. 
Szóval 2013...
Sok tervem van erre az évre, majdnem 4 hónapja kezdem el írni a blogot, eddig a december a legsikeresebb, legnépszerűbb hónap, remélem a feliratkozott olvasóim és az oldalmegjelenítéseim száma egyre csak nőni és nőni fog. Persze tudom ezért nekem is tennem kell.

Most a legelső dolgom, hogy teszteljem a 20 elmaradt lakkomat, ezeket megnézhetitek ITT, a kommenteket még mindig szívesen várom, hogy ki melyiket szeretné látni, bár elárulom, hogy a BYS Voodoo Violet lakkja már tesztelés alatt van. :)
Persze kiszeretném próbálni a karácsonyi ajándékként kapott csillámporaimat és strasszköveimet is.
Ja... Erről jut eszembe. Várok 4 csomagocskát, telis tele körmös cuccokkal, amiket E-bay-ről rendeltem, amolyan utókarácsonyi ajándékként, ugyanis én a kapott pénzemből még semmit nem vettem. Plusz egy 5. csomagot is, mert különdíjas lettem az Aden téli körömlakk kavalkád körmös versenyén, mondjuk ez még kérdéses, majd erről is írok bővebben később... Elég vicces történet, de remélem megoldható a probléma.

Zsúfolt évem lesz, legalábbis júniusig tutira, erről majd később szeretnék egy személyesebb bejegyzést is írni, hogy miért.
Ebben az évben szeretnék step by steppeket is készíteni, több személyes bejegyzést írni, valamint ha nem bánjátok, a régebben készített körmeimről is képeket hozni.
Ezen kívül azt szeretném még tőletek kérdezni, hogy milyen bejegyzéseket látnátok szívesen a blogon, ugyanis ezt nem csak magamnak, hanem nektek is írom, így szeretném, hogy mindenki találjon számára valami olyan bejegyzést a blogon, amire azt mondja, hogy ez tényleg jó. 

Kicsit hosszúra sikerült ez most, tehát kezdődjön a 2013-as év, holnap pedig jövök a szilveszteri körmeimmel! :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés: