lakkteszt. aden.

Ma az Aden 34-es Kiss from a rose! lakkját fogom nektek bemutatni.
Már lehet, hogy ismerős nektek ez az árnylat, hiszen a karácsonyi körömkihívásnál is sokszor használtam a "díszítéshez". Igaz, nem volt szükségem mostanában piros lakkra, de le volt árazva 100 ft-ra, ennyiért meg bűn lenne otthagyni szerintem. Örülök is, hogy megvettem, hisz ilyen pirosom még nincsen, tele van apró ezüst és arany mikrocsillámmal. Már egy rétegben is elég szépen fed, de két réteg kell a tökéletes fedés eléréséhez.







Nektek milyen piros lakkjaitok vannak? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. gyönyörű szín,de túl hosszú a körmöd és a széleknél kimész a vonalból,ez sajnos nem tetszik :(

    VálaszTörlés
  2. Szép színe van! Nekem 5 piros lakkom van, ha jól emlékszem, de mind más árnyalat. A halvány pirostól a bordóig. Van ami csillámos, van ami krém. De a kedvencem az OPI berry berry broadway. =)

    VálaszTörlés
  3. Jól néz ki! )
    Nekem összesen 2 db piros lakkom van: 1 aranylóan fénylő, és egy ami csillámos, de nem ilyen pici csillámok vannak benne, hanem picit nagyobbak! :)

    VálaszTörlés
  4. Névtelen: tudom sajnos, kicsit remeg a kezem, mikor körmöt festek, próbálok rendesen, de nem mindig megy. utána meg hiába próbálom fültisztítóval leszedni a felesleget, van amikor a körmöm széléről jön le helyette. :S
    a körömhosszúságomról pedig annyit, hogy szerintem mindenkinek olyan hosszú a körme, amilyen neki tetszik. én szeretem hosszabban, persze van amikor rövidebb, mint pl most is. de ezt a képet még 1 hete csináltam.

    VálaszTörlés
  5. A lakkozásba majd belejössz, de szerintem teljesen hangulatfüggő, mikor mennyire jön össze, a lényeg pedig látszik: ez a szín gyönyörűűű :-)

    VálaszTörlés
  6. Manna, én zuhanyzás közben szoktam leszedni a felesleget. :D Vagy csak simán kezet mosok pár percig, amikor már megszáradt a lakk. Ha felpuhul kicsit a bőröd, a kézmososától akkor szépen le tudod kaparni a felesleges lakkot, és a körmödről jön le, mint a fültisztítóval. ;)

    VálaszTörlés
  7. köszönöm a tippet, majd kipróbálom. csak általában rögtön festés+ száradás után szoktam fényképezni, nehogy valami baja essen. :D

    VálaszTörlés
  8. Ismerős... :D Csak akkor nem rögtön fényképezek, ha már sötét van, akkor másnap amikor van természetes fény. =)

    VálaszTörlés