haul.

Tudom-tudom... most mindenki az újonnan szerzett, leárazott Essence cuccait mutogatja, lehet valakinek unalmas már, de azért megmutatom, hogy én milyen lakkokat szereztem be. Elvileg lakkstoppon vagyok, de ezt a leárazást nem lehet kihagyni, egyébként ezen kívül már 2 hete (tapstaps, ügyes Manna..) nem vettem semmilyen lakkot magamnak, az már más kérdés, hogy tegnap is kaptam 10-et nyereményként. :P (megnézhetitek ITT)
Hát persze, hogy akkor kezdődött a leárazás, mikor amúgy 3 napig Miskolc közelébe se mentem volna (ott van a legközelebbi Rossmann), így kénytelen voltam bebuszocskázni, persze nem bántam, a körömlakkok mindig felvidítanak. :DD


3 lakk jött velem haza, a 01-es Midnight Date, a 02-es Shopping Trip in Soho és a 06-os Ticket To The Show. Igazából a Ticket To The show-ot már bánom, hogy megvettem, mert nem igazán tetszik nekem, és mert a topperek közül a 11-es Disco, disco-t néztem ki legelőször, dehát velem volt nővérem is, akinek igencsak jó a lebeszélő képessége, és nagyon jól tud engem befolyásolni. :DDD 
Szóval Tina! Ha ezt olvasod, üzenem, hogy tökre véletlenül meglephetnél engem egy Disco, disco lakkal, mert ááá... életem végéig bánni fogom, hogy lebeszéltél. Remélem most bűntudatod van. :DDD
Visszatérve a témára, tesztet szerintem nem fogok róluk hozni, most úgyis minden hol olvashatjátok majd, max ha lesz időm meg kedvem. :)



Ha már a pláza felé jártam, betértem egy kis mindenes boltba, ahol is lehet csillámokat is kapni, így azokból is bezsákmányoltam 3-at. Illetve az utolsót nővérem választotta. Igazából annak sötétlila színe van, a kép nem adja vissza színét, mert vakuval csináltam.



Ti milyen cuccokat szereztetek be a leárazáskor? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. gyönyörűek azok a csillámok! :) én is lefosztottam a Kökis Rossmann-t, már persze annyira, amennyira csak kellett :D (össz 2 lakkot hoztam el :)

    VálaszTörlés
  2. A Ticket To The Show nekem is meg van.Először nekem se tetszett,de felkenve megtetszett.Főleg a sötétebb fele.Majdnem fekete és szerintem tök jók a csillámok benne.
    Az oldalamon megtudod nézni én elég sok mindent megvettem.:) Nem lehetett kihagyni...

    VálaszTörlés
  3. Úgy látszik hasonló az ízlésünk, (ezt már többször megállapítottam magamban) mert én is ugyanezt a három colour 3 lakkot vettem meg. :D

    VálaszTörlés
  4. Az a lila az utolsó képen úgy tűnik mintha kaviárgyöngy lenne :)

    VálaszTörlés
  5. A kék duón én is merengek még. :)

    VálaszTörlés
  6. Kék és rózsaszín lakk jött velem is haza. :$ :DDD Azok a körömdíszítők olyan szépek! :)

    VálaszTörlés
  7. A Ticket to the Show nekem is nagy álmom, remélem, sikerül megszereznem, amúgy négy másikat is megvettem, ilyen áron nem hagytam ki, mert amúgy is régóta tetszettek már :-)

    VálaszTörlés