lakkteszt. világítós körömlakk.

Az átlátszó világítós körömlakkomról már írtam, aki esetleg lemaradt róla, az megnézheti ITT.
Most a kéket szeretném bemutatni. Charmlimit márkájú, (egyébként még sosem hallottam ezekről a lakkokról), a kék 04-es számú. 16 ml-t kapunk 390 Ft-ért, ami szerintem nagyon jó ár érte.


Érdekes, hogy ahogy felkentem csak simán a körmömre, átlátszónak látszott. Majd utána felkentem egy fehér alapra, akkor már félhomályban lehetett látni kicsit, hogy kékes.

Félhomályban is lehet már látni kicsit, ahogy világít.


Érdekes módon sötétben zöldesnek látszik, viszont mikor az átlátszó lakkal együtt fényképeztem, látni lehetett a különbséget.


Na akkor nézzük a körmömre festve.
Először csak simán felkentem a körmömre, alap nélkül.
Majd egy fehér alapra kentem. Így már sokkal jobban látszott, hogy világít.
Egy "töltéssel" egész este bírja, elég akár 1 percig odarakni a lámpához. Viszont ha nem is rakjuk oda, akkor is "feltöltődik" az egész napos napfénytől, valamint este a nem közvetlen lámpafénytől is.
Már alig várom, hogy a többit is kipróbáljam. Először rózsaszínt akartam venni, de már nem volt. :( Remélem, mikor legközelebb megyek, akkor már lesz. :)



Ésss a végére egy nem ide tartozó, de muszáj megmutatnom nektek. Tegnap kaptam nővéremtől, kicsit megkésve, de névnapi ajándék, Hello Kitty-s torta. Ő csinálta, málnás a belseje, nagyon finom. :)))

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Én átlátszót szeretnék, de sehogy nem akar összejönni, mindig jobban leköt más, vagy nem találok csak színesben... :D

    VálaszTörlés
  2. nekem is átlátszó kelene :)
    cuki a torta :)

    VálaszTörlés
  3. Megkesett de boldog nevnapot kivanok, a torta nagyon jol nez ki es gondolom az ize is mennyei volt! A Charm Limit koromlakkokat itt is lehet kapni de eddig amit vasaroltam nem nagyon jott be nekem. De ez a villagosito koromlakk nagyon kulonleges es az ara is nagyon jo!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen Andrea. :)
    Én még a világítós körömlakkon kívül nem hallottam erről a márkáról itt, sőt a neten sem találtam semmit róla. :S

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper a lakk (de ezzel szerintem nem mondok Neked újdonságot :) )
    És a torta is gyönyörű lett, nagyon ügyes a nővéred, és Boldog névnapot így utólag! :)

    VálaszTörlés
  6. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet venni vagy rendelni ilyen világítós körömlakkot? Akár színes akár átlátszó.

    VálaszTörlés