lakkteszt. aston

Ma egy Aston körömlakkot szeretnék nektek bemutatni. Matte glitter körömlakk, ami azt jelenti, hogy nem olyan csillámos, hanem inkább mattra szárad. Nagyon szép egyébként. :)
Már van ebből a márkából egy körömlakkom, azt megnézhetitek ITT.


100-as és eurós boltokban található meg, 345 ft-ért 11 ml lakkot kapunk. Most az aranyat vettem meg, de egyébként mindegyik lakkra pályázok ebből a kollekcióból annyira szépek. :)Már egy rétegben is nagyon jól fed, száradási ideje egész gyors.
 
egy rétegben

két rétegben


Nektek van ilyen lakkotok lányok? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

 1. Pont ma néztem én is az ASTON lakkokat, de nem vettem :D

  VálaszTörlés
 2. Pont ma szemeztem én is aston lakkal. :D De végül én sem vettem... Elindultam hogy megkeressem azt a körmös boltot, ahol a színváltós lakkot vetted, de elvesztem. Nem leltem meg. :D A villany és a centrum vagy a villany és a városháztér között van? Mondjuk volt 2 bolt ahova nem mentem be, biztos azok voltak... :D

  VálaszTörlés
 3. pedig szerintem megéri. ;)

  Thimmyke: a villany és a centrum között van, közelebb a villanyrendőrhöz. de majd holnap megnézem neked pontosan a bolt nevét, ha nem felejtem el én úgyis minden nap járok arra. :DDD

  VálaszTörlés
 4. Jól néz ki! :) nekem nincs ilyen lakkom, de úgy látom megérné venni :)

  VálaszTörlés
 5. most karácsonyra még az ezüstöt szeretném mindenképp beszerezni. :)
  de egyébként a rózsaszín ami nagyon nagyon tetszik. *-*

  VálaszTörlés
 6. Nekem is van egy Aston lakkom, de ez is gyönyörű :)

  VálaszTörlés
 7. Thimmyke: ma meg akartam nézni a bolt nevét, de nem láttuk barátnőmmel kiírva. :/ egyébként a My77 shop vagy mi az (:DDD) mellett van egy kapualj (odavan kivan írva, hogy szabóság), ott kell bemenni és rögtön veled szemben van a fodrászkellékes. remélem megtalálod. *-* :)

  VálaszTörlés
 8. Köszcsi! Na abba nem mentem be a multkor. Akkor legközelebb pótolom. Köszi az infót! =)

  VálaszTörlés