Manikűrvadász XXXII.

Újabb fordulóhoz érkezett a Manikűrvadász kezdeményezés, méghozzá a 32.-hez. A mostani forduló háziasszonya Betti, az örökké kék az ég blog írója, aki kisorsolta a párjainkat. A véletlen most Noémit osztotta hozzám, a Noinails blog íróját. :)


 Többször is átnéztem Noémi blogját és Instagramját is, többet le is mentettem lehetséges jelöltnek, de valamiért ez a kék matricás manikűr nagyon beleégett a fejembe. Amúgy is régen volt már kék szín a körmeimen, és most nagyon megkívántam a kis kacsóimra. Először akrillal szerettem volna elkészíteni, végül maradtam a nyomdázásnál. Az alapon nem nagyon változtattam, kétféle kék és fehér lakkot kentem. A virágokat a Moyra Sweet dreams lemezén találtam, amit szintén kétféle kék árnyalattal nyomdáztam a körmeimre.
Bevallom őszintén, a végeredmény nekem nem igazán tetszett, ezért vadásztam egy másik tollas manikűrt is, ami közelebb áll hozzám, mind mintaügyileg, mind színvilágilag. A másodiknál sem nagyon változtattam az alapon, arany és rózsaszín alapot kentem, amire színátmenetes nyomdázást készítettem. A tollak a Bundle Monster BM-S309 Hippie Chic lemezén található.

Noémi verziója:

 Az én verzióm:


Noémi verziója:

Az én verzióm:




Nektek melyik tetszik jobban? :)


Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Mindkét manikűr szép lett! Különösen tetszik a második tollas *-*

    VálaszTörlés
  2. Hát hű, sosem gondoltam, h kékb*ziként és a rózsaszíntól kb. viszolygóként ezt írom, de a második sokkal jobban tetszik, tökély. :)

    VálaszTörlés
  3. mindkettő gyönyörű, de én is a rózsaszínt hordanám szívesebben :P

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik mindkettő, szuperül újraalkottad őket :)

    VálaszTörlés
  5. A tollas most valahogy jobban illik a hangulatomhoz, nagyon szép!

    VálaszTörlés
  6. Mindkettő nagyon jó lett, másodikat nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés