TESZT | Born Pretty Store bőrvédők

Elég sokáig nem használtam semmilyen bőrvédő folyadékot, ragasztót körömfestés közben a körmeimre, ami sokszor meg is látszódott a körömágyamnál. Kb 3 hónapja viszont nagyon rájuk szoktam, többfélét is kipróbáltam már és megtaláltam a kedvenceimet is közülük. Ma kétféle bőrvédőt is szeretnék nektek megmutatni, amit a Born Pretty Store webáruháztól kaptam.


Az első, folyékony változat az egyik kedvencem. A szokásos BPS-es üvegben érkezik, semmi különböztető jellel, így kinézetre teljesen olyan, mint a körömlakk. Az állaga viszont folyósabb és az illata is szúrósabb picit, de nem vészes. Felvitele egyszerű, az ecset segítségével felkenjük a köröm körüli bőrre és hagyjuk megszáradni. Száradás után a színe sötétkék lesz, így tudjuk biztosan, hogy már biztosan használatra kész. Nem tudom miért, talán megszokásból, de két vékonyabb réteget szoktam felvinni, pár perc alatt megszárad, így ez nem okoz különösebb problémát, nyilván minél vastagabban kenjük, annál lassabban szárad. Száradás után viszont vigyázni kell, hogy az ujjaink ne érjenek egymáshoz, mert könnyen egymáshoz ragad a latex és felszedi egyik a másikat, remélem értitek. :D Használat után könnyen leszedhető a bőrről, nem hagy elszíneződést maga után. INNEN tudjátok megrendelni, most akciósan, barack színben is kapható. :)







A bőrvédő szilikon matrica nem lett a kedvencem, de ha valakinek nincs kedve a felkenéssel és a száradási idővel bíbelődni, akkor ajánlom nekik. Egy íven 10 db matrica van, ami egy teljes két kezes manikűrhöz használható. Nagyon melegben érdemes kicsit berakni a hűtőbe, mert könnyen megolvadhat, én legalábbis ezt tapasztaltam. :D Használata egyszerű, egyszerűen csak felragasztjuk a körmünk körüli bőrre, ha nem illeszkedik pontosan, akkor lehet belőle vágni, én ezt a lépést most kihagytam, nem volt kedvem pepecselni vele. Jól tapad, nem kell attól félnünk, hogy leesik mintázás, festés közben. Könnyen le lehet szedni, ha valaki nagyon precíz kedvében van, akkor akár gyűrődés nélkül is és újra fel lehet használni, bár én kidobtam őket, nincs kedvem velük még egyszer pepecselni. INNEN tudjátok megrendelni, 5 színben kapható.





 
(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek melyik tetszik jobban? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Latex :) be is tankoltam a kékből :)

    VálaszTörlés
  2. A felkenős :) A fekete lakkokat nehéz lepucolni, már nem is állok neki nyomdázni bőrvédő nélkül.

    VálaszTörlés
  3. Én eddig ragasztót használtam, de legutóbb a BPS lehúzható alapját próbáltam ki, az is működött, bár nem tökéletesen. Én nagyon unom, amíg megszáradnak, ezért készítek csak nagyon ritkán színátmenetes manikűrt. Nyomdázással szerencsére nem nagyon van bajom, mindig sikerül minimálisra csökkenteni a bőröm átvitt lakkmennyiséget.

    VálaszTörlés