ManiCute | tribal

Az ezelőtti témából kimaradtam, egyszerűen nem volt semmi izgalmas ötletem, a mostanit viszont semmiképp sem szerettem volna kihagyni. Ma a tribal témakörre alkottunk manikűröket. :)



 Már a téma kitalálása óta tudtam mit fogok alkotni, aztán végül addig húztam az időt, hogy nem tudtam megcsinálni, így mást kellett kitalálnom. Alapnak rózsaszín, lila, kék, zöld és sárga lakkokból készítettem átmenetet, melyre végül a Born Pretty Store BP-L010-es lemezén található mintákat nyomdáztam. Van egy olyan érzésem, hogy nem csak én használtam fel ezt a nyomdalemezt ehhez a témához. ;) Az eredeti ötletem szerint ugyan ezekkel a mintákkal matricákat készítettem volna, de mivel tegnap ültem neki, így nem sok esély láttam arra, hogy megszáradnak (szeretem minimum 1 nappal elkészíteni az ilyen matricákat). Nekem így is tetszenek, bár néhol picit ferdék, nem igazán tudtam használni az átlátszó nyomdafejem ennél lemezél, így maradtam a hagyományosnál. Ja és a gyűrűsujjamat sikeresen el is kentem, hála a Moyra eredetileg nyomdázáshoz kitalált fedőlakk.... Na de miután kipanaszkodtam magam, jöjjenek a képek.







Nektek hogy tetszik? :)

 

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik, pláne a színek, jó ez az átmenet.

    VálaszTörlés
  2. Az átmenet remek ötlet volt, szép mani. Nekem a Moyra Gel look fedője nem keni a mintát, a nyomdázáshoz használt meg olyan vízszerű, félre is tettem későbbre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Nekem csak az Essence lakkok nem kenik el a mintát. :/

      Törlés
  3. nagyon jó lett :) nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki, ütős! (:

    VálaszTörlés