TESZT | Moyra nyomdalemez szett

Nem is olyan régen írtam már nektek a Moyra nyomdalemezekről. Ha nem láttátok volna, elolvashatjátok ITT. Ma pedig a márka nyomdalemez szettjéről fogok nektek írni, amit a Moyra egyik nyereményjátékán nyertem. :)


A nyomdalemez szett tartalma egy mintalemez, egy nyomdapárna, egy formakártya és egy Moyra nyomdalakk, na meg kaptam egy kis apróságot is, csoki formájában. :)


A nyomdázójuk egy az egyben ugyan az, mint az e-bayes fekete kétvégű szilikon fejjel. Puha, én szeretem és igazából örültem is neki, mert az ilyennel tanultam meg nyomdázni, de sajnos a másiknak már megkarcolódott a párnája, így legalább megvan az utánpótlás. Többet nem is írnék róla, szerintem mindenki ismeri már ezt a fajta nyomdapárnát.


 Lemezből a 13-as Sweet dreams nevűt kaptam (választhattam). A véleményem nem változott még meg róluk, de hangsúlyozom ez az én véleményem, más gondolhatja máshogy. Szerintem a minták nagyon nagyok és kisebb körmökön nem mindegyik minta mutat jól sajnos. Kár értük, mert nagyon egyben vannak egyébként, részletgazdagok és nagyon szépek egytől-egyig, viszont körmökön teljesen mást kap vissza az ember, mint ahogy a lemezen látja őket. Az első sor mintáiról egyébként nekem a MoYou Cookbook kávés lemeze jutott eszembe... :D De találhatók még itt virágos, ornamentikus és geometrikus minták is. :)




A nyomdalakkjaikra kíváncsi voltam már, bár nekem megvan már a bevált lakkom, de tudjátok milyen a blogger kíváncsiság. A 08-as ezüst színűt kaptam, aminek örültem, mert ezüst nyomdalakkom nem volt még eddig. Jól pigmentált, az állaga tökéletes, gyorsan szárad és szépen mutat körmökön is, bár csak fekete alapon próbáltam ki őt. Biztosan nem az utolsó nyomdalakkom a márkától, mondjuk azért összehasonlítanám a Metal effect lakkokkal, mennyire tér el a két lakk. :)





 

És végül amire a legtöbben kíváncsiak az a Moyra formakártyája. Én a kettes számút kaptam, amin kör, elipszis, szív, félkör és csillag alakú minták vannak. Bevallom először fogalmam sem volt hogy kéne használni, aztán megláttam a Moyra videóját és rájöttem. Kiválasztjuk a mintát, lekenjük, majd lehúzzuk róla a felesleges lakkot. Ezután jön képbe a formakártya, amit a minta azon részére teszünk, amelyiket szeretnénk a körmökön viszont látni és így vesszük fel a nyomdázóval a mintát. Nem tudom mennyire értitek, de a kép alapján szerintem értitek miről beszélek. Én puha nyomdapárnát javasolnék hozzá, szerintem keménnyel így nem lehet felvenni a mintát. Okos találmány, viszont kisebb mintákkal szerintem jobban mutat, vagy mondjuk a Moyra Fabric texture, Labyrint és Geometry lemezekkel tudnám elképzelni a használatukat.




Reklám következik! :D Jelentkeztem a Moyra körömdíszítő versenyére, ITT tudtok rám szavazni egy lájkkal ha tetszik nektek a munkám. Köszönöm! :)

Nektek van már Moyra nyomdalemezetek? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. Gratula, szuper lemezt választottál! Sok lemezem van, szóval a Moyra lemeze inkább annak jó, aki még nem tankolt fel :) Biztos lesznek még más témájú lemezek, akkor veszek, ha megtetszik. Én is szeretem ezt a nyomdázót. Pont tegnap érkezett meg a Moyra rendelésem, nyomdázáshoz való fedőlakkot (is) rendeltem, ennél olcsóbban tuti nem találok, szuper, hogy így fejlődik a Moyra.
    Tetszenek a manik is :)

    VálaszTörlés
  2. Hu szuper ez a nyomdazo lakk,az elso mani nagyon tetszik. Szavaztam is rad,sok sikert :)

    VálaszTörlés
  3. Ránézésre nekem úgy tűnik, hogy a régi metál lakkot egyszerűen átcsomagolták stamping polishra :)
    Ami persze nem baj, mert az arany-ezüst lakkjaikat nagyon szerettem, rengetegszer használom. A fekete-fehér színekre vagyok nagyon kíváncsi, hogy azok mennyire pigmentáltak.
    Az elején puffogtam, hogy túl nagyok a lemezeken a minták, de azért nem bírtam ki és bevásároltam belőlük néhány lemezt :) Ha nem is tudom mindegyik mintát használni, azért a nagy részükkel az én körömméretemre is tudok szépet alkotni.

    VálaszTörlés
  4. Látványra úgy tűnik, mintha metal effect -el nyomdáztál volna :) Szerintem is simán csak átcsomagolják őket. :))) Viszont ez a kis lyukacsos sablon nagyon tetszik! Még nem láttam ilyet korábban!

    VálaszTörlés
  5. Sok lemezt megvettem a Moyratól, tökéletesek és tetszik, hogy keresztben, hosszában tudom tudom használni a mintákat. Az én körmöm sokkal kisebb, mint a tiéd :) szerintem érdemes megvenni kezdőknek is, mert a minőség, részletgazdagság szépen átjön a körmökön a legapróbb pontig is.

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszenek ezek a lemezek, szerintem a te körmödön is jól mutatnak a minták! Lehet, hogy később majd kisebb mintákkal is piacra dobják, nem? A lakk tényleg olyan mint a Metal Effect :) nekem abból pont egy ilyen ezüst van és nagyon szeretem! Tökéletes nyomdázni! Ugyanilyen nyomdapárnám is van, viszont nekem azzal még egyszer sem sikerült nyomdáznom, egyszerűen nem veszi fel a mintát :( Engem ez a formakártya nem győzött meg egyedül. Nem igazán látom túl nagy létjogosultságát. A lemezeik viszont szuperek!

    VálaszTörlés
  7. Kár, hogy nincs meg a Metal ezüst, mert úgy lett volna igazán jó látni a különbséget. De azért jókat írtál róla, szóval lehet, hogy beruházok majd egyre :)

    VálaszTörlés
  8. Én is vettem ilyen formakártyát, de amíg nem láttam a videót, azt hittem, azzal kell a körmömön egyensúlyozni :D nem is értettem, hogy lehet így használni. Aztán a videó után leesett, hogy a lemezre kell fektetni :D :D Hát nem sok eszem van :D

    VálaszTörlés
  9. Ez a sablon nagyon okos dolog, én sem láttam még hasonlót. :) Ezt a lemezt pont kinéztem a felső sor miatt, mert engem is arra a Moyou lemezre emlékeztet, amit írtál. :D

    VálaszTörlés