NOTD | karácsonyi körömdíszítések

Múlthéten a kezembe kaptam a rejtélyesen eltűnt Born Pretty Store tesztcsomagomat, amiben főleg téli, karácsnyi körömdíszítéshez való dolgokat kaptam. A karácsonyi díszek közül rögtön ki is próbáltam mind a kettőt, hogy gyorsan meg tudjam nektek mutatni a blogon. Igaz az idén már nem, de jövőre hátha kedvet kaptok ti is hozzájuk. :)


Az első körmömhöz egy nail vinyls-hez hasonló ragasztót használtam fel. Az íven négy féle mintájú ragasztó van. Szépen odatapad a körömre és könnyen használható, így aki sajnál több ezer forintot kiadni ilyenekre, azoknak bátran ajánlom. INNEN tudjátok megrendelni most akciósan. :)
Az alap díszítésre pedig 3D-s díszeket raktam. Tudjátok mennyire imádom az ilyen díszítéseket, így természetesen őket sem hagyhattam ki a tesztcsomagból. Egy csomagban 10 féle 3D-s dísz található, amik különböző téli és karácsonyi dolgokat ábrázolnak. Őket INNEN tudjátok megrendelni. :)
 









A második manikűrömhöz fém 3D-s díszeket használtam. A díszek kör alakú tárolóban vannak és karácsonyi motívumot ábrázolnak. Amiért kicsit szomorú voltam az az, hogy olyan merevek, nem lehetőket hajlítani és így ők is kiállnak a köröm felületéből, pedig annyira jópofák. Velük egy pulcsimintás körmöt próbáltam megalkotni, de tényleg annyira kiálltak és annyira nem tetszett a végén az összhatás, hogy a fotózás után le is mostam. Pedig a fejembe sokkal jobban nézett ki ez az ötlet. INNEN tudjátok megrendelni. :)









(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Habár mindkét manikűr gyönyörű, engem most az a zöld Colour Alike lakk vett le teljesen a lábamról *.* Muszáj lesz beszereznem!
    Egyébként szépek ezek a körömdíszek, de engem biztosan zavarna, hogy nem simulnak rá a körmeimre (elég domború a felületük). Rajtad viszont eszméletlenül jól mutatnak és illenek is hozzád :)

    VálaszTörlés
  2. SZép lett mind a kettő. :) El nem tudom képzelni hogy lehet nap mint nap létezni ilyen kiálló izékkel a körmön. :D Az tuti, hogy én 5 perc után tépném fel őket annyira idegesítenének... :D Kár, hogy a kis arany díszek is ilyen merevek, pedig hajlíthatónak tűnnek. :(

    VálaszTörlés
  3. Nem igazán szeretem a nagy 3D díszeket, az arany díszekkel meg az a problémám, hogy azok is elállnak a körömfelületről. Viszont a ragasztószalagokat talán majd meggondolom. :)

    VálaszTörlés
  4. Wow! Nagyon szépek azok a hatalmas díszek, bár most kivételesen én is azt mondom, hogy nem sok mindent tudnék velük kezdeni. De a szememnek tetszik!

    VálaszTörlés
  5. Azta, ezek aztán a feltűnő manikűrök. :O De mind milyen szép. :))

    VálaszTörlés