Blog Karácsony 2015

A Blog Karácsony immár hagyománynak számít a bloggerek körében, amely már 3. alkalommal került megrendezésre. Ismét köszönjük Ilusnak ezt a csodás kezdeményezést és a szervezés lebonyolítását. Természetesen ebben a évben sem maradhattam ki belőle és már alig vártam, hogy meglássam, kit ajándékozhatok meg és kitől fogok kapni. :)



Én Anikó ajándékoztam meg, bevallom először picit gondban voltam vele, de szerintem sikeresen megoldottam a feladatot. Engem pedig Katy lepett meg egy kis csomaggal. :)
Nagyon izgatott voltam, aznap, mikor megkaptam, pont szabadnapos voltam, de még pizsiben rohangásztam itthon, így amikor kiabált a postás, apukám ment ki érte. Mikor megláttam a nagy kék dobozt, szinte éreztem, hogy ez bizony az én ajándékom lesz. Már első látásra rögtön levett a lábamról, teljesen karácsonyi hangulatom lett tőle és annyira tetszett a csomagolás, hogy nem is tudtam, hogy kibontsam-e vagy várjak még vele. Végül kibontottam és a nagy téglalap alakú dobozban újabb kis csomagocskák voltak, ugyanis az összes ajándékom egyenként volt becsomagolva, így még izgalmasabb volt az egész. :)






És akkor a csomag tartalma...
Kaptam egy nagyon cuki képeslapot, amibe Katy írt nekem pár sort. Katy! Gyönyörűen írsz, ezt bátyám is megjegyezte. :)
Volt benne még egy Yankee Candle tarts mandarinos áfonyás illatban, egy tégelyes gyertya, egy Essence gyorsszárító csepp és cupcakes 2016-os naptáras könyvjelző (amiről egyébként rögtön nővérem jutott eszembe, le is akarta nyúlni haha.. :D) és és persze a pingvin sem maradhatott ki. :) Igazából mindennek nagyon örülök, imádom a gyertyákat, a kindert is nagyon szeretem és persze a gyors lakkozás elengedhetetlen kelléke. Innen is nagyon szépen köszönök mindent Katy! :)





Nézzétek meg a többiek meglepetéseit is! :)


Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Klassz dolgokat kaptál :D A muffinos könyvjelző nagyon édees :D Az meg, hogy külön csomagolta be őket, isteni ötlet :D Köszönöm, hogy részt vettél! :)

    VálaszTörlés
  2. A pingvin nagyon cuki,hát a tart sem maradhatott el ugye :D De összességében nagyon jó kis dolgokat kaptál!!!

    VálaszTörlés