NOTD | neon márvány

Lassan itt a nyár, az utóbbi hetekben pedig egyre több vendég kér neon színeket a körmeire. Én is megkívántam a neont, így egy igazán bohókás manikűrt hoztam össze. :)


 Először fogalmam nem volt, hogy mit is szeretnék igazán, csak azt, hogy neon mindenképp. Aztán elkezdtem játszadozni a színekkel és végül egy ilyen márványos alapot hoztam össze. Nem volt nehéz, csupán néhány pötty lakkot raktam a körmeimre, majd pontozó segítségével összemostam őket. Hogy ne legyen annyira unalmas ( :D :D :D), virágmintákat és peace jeleket rajzolgattam bele, így jött létre ez az igazán bohókás, hippis, nyárias, fesztiválos manikűr. :)






 Felhasznált lakkok:
Diamond Nails akrilfesték 001 fehér
Diamond Nails akrilfesték 015 fekete
Moyra 65
Aden 94
Aden 164
Artdeco 152
Lookever 07


Videót is csináltam róla, hogy ti is el tudjátok készíteni. :)


Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Veszedelmes nőszemély vagy! Ez az igazi "formád" amikor élénk és neon színekkel festesz, és bátran halmzod a mintákat és színeket. Minden csupa szín, minta és kontraszt, eklektikus-játékos felhangokkal, az ilyen hangulatú manikűrök a kedvenceim tőled :)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :$
      igyekszem visszarázódni most már, imádom a feltűnő, extrém manikűröket, a közeljövőben megpróbálok sok ilyet alkotni. :)

      Törlés
  2. Nagyon szépet alkottál!! A videó is szuper :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés