Lakkteszt | Sally Hansen Sugar Coat - 400 Sweetie

Ma a bloggertali egyik szerzeményéről hoztam nektek bejegyzést. Mióta olvastam másoknál is a Sally Hansen Sugar Coat lakkjairól, azóta szeretném kipróbálni őket, az egyetlen bökkenő, hogy sajnos itthon nem kaphatóak... :/ Így rögtön lecsaptam rá, mikor megláttam a cserebere lakkok között. :)


A 400-as Sweetie névre hallgató árnyalat került a birtokomba, aminek nagyon szép pasztell sárga színe van, bár a képeken kicsit élénkebbnek látszik. Az állaga tökéletes, könnyű kezelni, az ecsete lapított. Két rétegben fed jól, mattra szárad és természetesen homokhatású. A tapintása olyan, mint a Moyra Vivid Sand lakkjaié. Hasonlít egyébként a most kiadott Lovely Summer sand lakkokra, de a Golden Rose Holiday kollekcióban is találhatunk hasonló matt homoklakkokat. Nekem nagyon tetszik, alapból szeretem az ilyen textúrájú lakkokat, csak kár, hogy itthon nem kapható. :(Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

14 megjegyzés:

 1. Nekem is van ilyen lakkom pinkben, de én nem igazán szeretem mert nagyon érdes... Oké, hogy homoklakk, de én jobban kedvelem a finomabb szemcsés verziókat. :)

  VálaszTörlés
 2. Tetszik úgy a szín mind a homok hatás.

  VálaszTörlés
 3. Nekem is van pár szín, szeretem őket, csak hamar koszolódnak :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem is van pár szín, szeretem őket, csak hamar koszolódnak :)

  VálaszTörlés
 5. Szép, szép, de nekem ez a lakk nem must have. :)

  VálaszTörlés
 6. Nekem egy csibe jutott róla eszembe. Nem jönnek be az ilyen lakkok, meg maga a szín sem, de ez valahogy olyan aranyos. :D

  VálaszTörlés
 7. Remélem nem fogta meg a körmeidet :D

  VálaszTörlés
 8. Nekem a sárga túró jutott róla eszembe :) Érdekes, de azt hiszem nem használnám ki.

  VálaszTörlés
 9. De szép! Ezt én is elfogadnám. (-:

  VálaszTörlés
 10. Hű de sárga :) A színe tetszik, de én a matt csillámos homoklakkokat szeretem inkább.

  VálaszTörlés