lakkteszt | P2 Crisp + Color kollekció

Csend volt pár napig a blogon, de elkezdtem dolgozni, mellette ugye még van 1 hetem a suliból és lassan el kell kezdenem tanulni is. Igyekszem  mindent összeegyeztetni, de hozzá kell még szoknom.
Bár a P2 márkájú lakkokat nem lehet itthon kapni, én mégis úgy döntöttem, hogy ezeket a szépségeket megmutatom nektek.


Mikor megjelent a Kiko Cupcake kollekciója, teljesen oda meg vissza voltam érte, szinte minden nap megnéztem őket, annyira megtetszettek. Nem is olyan rég láttam, hogy a P2 szintén kijött egy hasonló kollekcióval, természetesen egyik márka sem kapható itthon, de minden áron meg szerettem volna szerezni őket. Anyukám barátnője kint lakik Németországba és volt olyan kedves, hogy megvett nekem 4 lakkot a kollekcióból, múlthéten pedig kézhez is kaptam őket. Hát mit ne mondjak nagy volt az öröm, rögtön felkentem mind és egytől egyig csodálatosak. *-*

010 Honey fluff
Kezdeném azzal, hogy homoklakkokról van szó, gyorsan száradnak, de tényleg. Extra gyorsan, és nagyon érdes a felületük, még a Lovely homoklakkokénál is érdesebb. Az állaguk is tökéletes, se nem túl híg, se nem túl sűrű, könnyű velük dolgozni.
A honey fluff pasztell sárga alapszínű, amiben narancssárga és barna apró szemcsék vannak. Nekem a közeli képről valami kaja jut eszembe, nem tudom miért, de annyira jól néz ki. Két réteg kell a tökéletes fedéshez, de egy rétegben sem rossz.





040 Violet glace 
A második alanyunknak csodálatos pasztell lila alapszíne van, amiben barna és rózsaszín szemcsék vannak. Igazi tavaszi szín. Két réteges ő is, extra gyors száradással. :)





050 Strawberry frosting
A strawberry frosting engem az eperfagyira emlékeztet cukorkával megszórva. Alapszíne rózsaszín, piros és kék szemcsékkel. Ő is két réteges.





030 Blueberrry dots
Alapja nagyon szép pasztell kék árnyalat, amiben sötétebb kék és sárgásbarna szemcsék találhatóak. Szintén két réteges, gyors száradással.





Összességében nagyon el lett találva ez a kollekció én imádom! Sajnálom, hogy itthon nem kaphatóak, remélem valamelyik hazai márka kitalál egy hasonló kollekciót. :)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. A sárga és a rózsaszín nagyon tetszik... Tényleg kár, hogy itthon nem lehet őket beszerezni :/

    VálaszTörlés
  2. Hát nagyon lekoppintották a Kiko-t :) Én inkább maradok a Kiko-nál,szerencsére ott töb szín közül lehetett választani :p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. itt is 8 szín volt, de csak 4-et hozattam. imádom őket, ha már a Kikot nem kaparinthattam meg, legalább őket megszerezhettem. :D

      Törlés
  3. Hú ez nekem már durva... :D Olyan mint a zizi cukorka...

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon jókat kevertek, nagyon hasonlítanak. :)

    VálaszTörlés
  5. Igen, olyan, mint a kaja, amit már egyszer megettek, de nekem nagyon tetszik :D Főleg a kék!! Aztán a rózsaszín, sárga és a lila. Kár, hogy fehérben nincsen, mint a Kikonál, az a kedvencem. Talán Ausztriában találok P2-t, de a közelben a DM-ben ugyanazok vannak, mint Magyarországon.

    VálaszTörlés
  6. Nekem színes aszfalt hatásuk van. Nagyon jól néznek ki. :) Bár nem hiszem, hogy ki tudnám őket használni. :D

    VálaszTörlés
  7. annyira jók :) tényleg teljesen kiko hasonmások, én is alig várjam, hogy megérkezzenek a kiko drágáim. :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól néznek ki ezek a lakkok! :)

    VálaszTörlés