Lakkteszt | Golden Rose Holiday 68

A mai lakkot még szülinapomra kaptam, viszont a lustaságom miatt csak most szakítottam időt rá, hogy befotózzam és írjak nektek róla. Mindig csak halogatom a bejegyzés írást, nem azért, mert nincs ihlet, hanem tényleg nagyon lusta vagyok. :D De majd kinövöm remélhetőleg. :D


A Golden Rose Holiday vonalába tartozó lakkok mind homokhatásúak. Érdemes szétnézni, nagyon szép színekkel van tele a kollekció. A 68-as egy hideg középrózsaszín árnyalat. Két vastagabb, vagy három vékonyabb színben fed tökéletesen, az állaga nagyon jó, az ecsetével pedig könnyű dolgozni és nem utolsó sorban gyorsan szárad. Nem annyira érdes a felülete, mint a Lovely homoklakkoké, inkább a Moyrához tudnám hasonlítani. És ha már Moyra... A Sugar Sand kollekcióban elérhető egy teljesen azonos árnyalat, mégpedig a 865-ös Daydream nevű.Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

 1. Pont ilyen a Moyra? Nahát. Nekem a Sugar Sand kollekcióból kettő van, de mindegyik olyan fényes gyöngyházas, hogy nem is vettem többet. Matt felülettel jobban tetszene. A színe szép :)

  VálaszTörlés
 2. Jajj, hát ez a lakk nagyon édes!!!!

  VálaszTörlés
 3. Nekem a moyra volt meg, de továbbadtam rajtra, mert a Rimmel sugar sand is ugyanez, és az is megvan. :D

  VálaszTörlés
 4. Csodásan áll Neked, mintha Neked találták volna ki :-)

  VálaszTörlés