Lakkteszt | L'Oréal Granite Effect #890 Masque Lover

A ma bemutatott lakkot  még szülinapomra kaptam és mivel a kis körömlakk gyűjteményemben eddig még nem kapott helyet egyetlen L'Oréal lakk sem, ezért nagyon örültem neki. Képeken is nézegettem már, de magamtól talán sosem vettem volna meg.





A Masque Lover nevű lakk, a legutóbb megjelenő kollekció egyik tagja, amit a Szürke ötven árnyalatához csináltak és különböző finisű lakkokat tartalmaz. Az üvege hosszúkás, mint a kupakja, 5ml lakkot rejt magában. Az ecsete lekerekített, imádom az ilyen ecseteket. A lakk maga kékesszürke árnyalatú és sok pici fekete, fehér és fekete glitter, valamint apró szemcsék is találhatóak benne. Két vastagabb, vagy három vékonyabb rétegben fed tökéletesen, száradási ideje elég gyors. A felülete texturált, olyan érdes, mint a homoklakkoké. Nekem nagyon tetszik, különleges lakk. :)






Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Hmm összességében tetszik, szép lakk :)

    VálaszTörlés
  2. Az alapszín miatt nem nagyon tetszik, de ha a szürke volt a cél, azt jól megoldották, mert nem sima szürke, és a glitter is feldobja kicsit.

    VálaszTörlés
  3. Nekem olyan mintha a száradó aszfaltba bele borult volna valami kosz , morzsa. Ránézésre azt hittem , hogy kínais lakk :(

    VálaszTörlés
  4. Így több rétegben nem is néz ki rosszul:)

    VálaszTörlés