Körömötletek ballagásra, vizsgára - I. színek

Hamarosan elkezdődik a ballagási,érettségi, vizsga szezon. Sokan csináltatnak maguknak ilyenkor műkörmöt, géllakkozást és van aki a körömlakkot részesíti előnyben. Mivel jómagam is beletartozok a vizsgázók csoportjába, valamint már túl vagyok egy érettségin és két vizsgán is, ezért szeretnék nektek néhány tuti ötletet adni, ha még nem tudjátok milyen legyen a körmötök. Bár lehet, hogy nem én vagyok a legjobb tanácsadó, főleg, hogy szóbeli vizsgára képes voltam bemenni teljesen színes körmökkel, mert igazából a kutya se nézi, hogy milyen a körmötök, de valakik azért nem annyira bevállalósak, mint én. :D Elsőként foglalkozzunk színekkel, hamarosan pedig formákat és mintaötleteket is hozok nektek. :)



A nude színek örök klasszikusok, minden alkalomhoz tökéletesen illenek és bármilyen minta jól áll rajtuk. Főleg azoknak ajánlom, akik nem szeretik magukon a színeket. Természetes, ápolt érzést kölcsönöznek a kis kacsóinknak. :)
OPI - Bubble bath


 Az arany és ezüst színek főleg feketével kombinálva szintén nagyon jól mutatnak egy-egy alkalomkor. Ha nem szeretnétek túlzásba esni, akkor nude alapon használjatok arany vagy ezüst glitteres lakkot, meglátjátok nagyon jó lesz az összhatás. Ha pedig valaki szeretne egy kicsit extrémebbet, akkor ajánlom a Hologafikus lakkokat is, amik napfényben szikráznak, árnyékban pedig egyszerű lakknak látszanak. :)

Essence Colour & Go Sparkle Sand Effect 183 Be my lucky star
Essence Colour & Go 140 Go bold!


Ballagásra és az utána lévő írásbeli vizsgákra pedig nyugodtan merjetek használni színeket. Ha színes az ingetek, próbáljatok a színével megegyező pasztell, vagy selyemfényű, esetleg frost finisű lakkokat választani, biztosan nem fogtok mellélőni vele. Ajánlom a Moyra Silk nude kollekcióját, nagyon szép ballagásra való színek kerültek bele. :)

Share this:

CONVERSATION

14 megjegyzés:

  1. De jól mutatnak együtt ezek a lakkok a képeken :)

    VálaszTörlés
  2. Az a fekete nem durva? :) És a sárga? :) Persze szép mindegyik, de én nem merném bevállalni ezt a kettőt, inkább az összes többi szolid színt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a fekete mindenhez megy, a sárga pedig selyemfényű, azért mertem beletenni. :)

      Törlés
  3. Én a pirosat preferálom! Magabiztosságot, nőiességet sugall! :)

    VálaszTörlés
  4. Én maradnék a feketénél :D Express yourself :)

    VálaszTörlés
  5. Éppen tegnap gondolkoztam a ballagáson (smink, haj, köröm) - körömprobléma megoldva, szóval köszikösziköszi! :))

    VálaszTörlés
  6. 3 éve ballagtam és próbálom visszaidézni mit viseltem a körmeimen akkor, de nem megy :(.Az érettségis manikra se emlékszem, bár magamat ismerve nem fogtam vissza magam :))

    VálaszTörlés
  7. Én ki sem merem mondani hány éve érettségiztem, de szerintem nem volt kifestve a körmöm. :D Akkoriban igen hosszú, hegyes körmöm volt, ha kifestettem azt hitték műköröm, általában mindig megkaptam, hogy "meglátszik rajta a munka".

    VálaszTörlés
  8. A kedvenc körömlakkszíneim ezek a visszafogottabb fehéresebb színek :) Valamelyiket alkalmazom majd Májusban :D

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lakkok, és köszi az ötleteket! :)

    VálaszTörlés
  10. Èn kèk körmökkel èrettsègiztem.. A tanàrok màr jól ismertek szóval ebböl nem volt problèma...

    VálaszTörlés
  11. Èn kèk körmökkel èrettsègiztem.. A tanàrok màr jól ismertek szóval ebböl nem volt problèma...

    VálaszTörlés
  12. Fú olyan régen érettségiztem, hogy azt sem tudom milyen volt a körmöm... :D Arra emlékszem, hogy a matek tanár mindig megszólta, amikor a táblánál voltunk és színes mintás volt a körmünk... (én kb minden órán voltam a táblánál... :D ) Azt viszont nem vette észre, amikor az egyik lánynak három színű volt haja... :D Igazi pasi... :D

    VálaszTörlés
  13. Nagyon régen érettségiztem már, és akkoriban nem is annyira festettem a körmömet. Nálunk az igazgatónő volt egy "hárpia" ilyen szempontból, mert utálta azokat a lányokat akik festették a szemüket, sminkeltek, festették a körmüket vagy hajukat, de a szoknya és a vastag övek ellen is kifogása volt. Szóval nem volt egyszerű az élet a gimiben, bár általában nem nagyon érdekelt minket hogy mi a nyűgje :D Ha most mennék érettségizni, én valami szolid, visszafogott manit választanék.

    VálaszTörlés