Lakkteszt | Essence The Gel - 13 Forgive me

Ma egy Essence újdonságot szeretnék nektek megmutatni, ami hamarosan kapható lesz az itthoni drogériák állványain is. Aki egyébként nem bír várni, az vegye meg a Cosmopolitant, ami mellé most ajándékba jár egy piros vagy egy rózsaszínes árnyalatú lakk. :)



Én a 13-as Forgive me, rózsaszínes, barackos árnyalatot választottam, amit azonnal tesztelés alá is vetettem. Nem változott kinézetre a Colour & Go lakkokhoz képest, ugyanaz az üveg, ugyanaz a lekerekített ecset. Szeretem.
Amit fontosnak tartok leírni, mert sokan nincsenek tisztában vele, hogy nem kell hozzá UV/led lámpa! Egy sima mezei körömlakk, ami felkenve zselés hatást ígér. Olyan, mint a Moyra Gel Look lakkjai.
Az állaga nekem pont jó, viszont az első réteg ha nem megfelelő mennyiséget viszünk fel, eléggé csíkozódik, de a második réteggel ezt szépen ki lehet küszöbölni és máris tökéletes fedést kapunk. Az első réteg nagyon gyorsan megszárad, a másodiknak már egy kicsit több idő kell a teljes száradáshoz, viszont nagyon szép fényes lesz a felülete. Nem sok lakknál tesztelek tartósságot, viszont nála muszáj voltam... Nekem 4 napot bírt ki, (2x hajmosás, úszni is voltam vele) utána elkezdett kisebb darabokban pattogni a körmöm végéről, ami azért is érdekes, mert nekem vékony zselés réteg van a körmeimen, amin még a legrosszabb lakk is kibír vagy 5-6 napot. Nekem a 4 nap tökéletes, úgyis 3 naponta festem a körmeim, viszont valakinek ez nagy negatívum lehet. Viszont ennek ellenére szeretem, a színe csodaszép és biztosan sokszor fogjátok még rajtam látni. :)
Update: az 5. napon kézilabdázás közben két körmöm közepéről kezdett el nagyobb darabokban lepattogni elég csúnyán sajnos. (WTF?) :(









A végére pedig egy kis meglepi. Instagramon és Facebookon már láthattátok, de most ide is kiteszem. Régóta tervben volt már, eszköz hiányában viszont eddig nem volt rá alkalmam, de most végre elkészült az első videóm, amiben az átmenetes nyomdás virágos manikűrömet mutatom be, hogyan is készült. Kommentben várom a kritikákat, valamint azt is, hogy melyik körmöm elkészítéséről látnátok még szívesen videót. És persze ne felejtsetek el feliratkozni, hogy ne maradjatok le az újdonságokról, ManNAils néven megtaláltok. ;)


Hogy tetszik a lakk lányok? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. Tetszik :) Szeretnek venni Cosmopolitant :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a videód, sok sikert a YouTube karrierhez! :) Szerintem csodás manit választottál az első videódhoz, nekem már "fotó korában" is nagyon tetszett. Én azt mondom, csak így tovább!!! :)
    Bár én sose csináltam videót még, egy nagyon-nagyon apró kritikai észrevételem azért lenne - bár ez könnyen áthidalható a néző számára a videó stoppolásával -, hogyha mutatod a vidiben a temrékeket a legvégén, akkor egy lélegzetnyivel több időt hagyj a bevágásnak, hogy jól láthassuk, mit mutatsz - vagy akár be is írhatod az infoboxba.
    Ja, és ez az Essence lakk most már csigázza az én fantáziámat is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      elég sokat gondolkoztunk barátommal, hogy a végén hány másodpercre hagyjuk a képeket. :D és ő is azt mondta hogy aki akarja, úgy is megállítja. de majd legközelebb 2 mp-vel többre hagyom. és az infoboxba is beleírom (utólag is). köszönöm az észrevételt. :)

      Törlés
  3. Rajtam is ez van most. Kár, hogy csak két színből lehet választani. Tényleg ennyire nem tartós? Én nem szoktam vigyázni a lakkozott körmeimre, de akkor nem lepődök meg, ha csak 2 napot bír. Nagyon pigmentált és sűrű, szerintem egy réteggel is teljes fedést lehet elérni, biztos nyomdázni is lehet vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem eddig bírta, nem tudom mi volt a baj. :/ a többi körmömön sértetlenül maradt, viszont a mutató és a középső ujjam eléggé csúnya lett. szerintem is pigmentált, bár én jobban szeretem vékonyabb rétegben felvinni a lakkot és mivel nekem úgy tanították, hogy minden lakk, (még ha 1 réteges is) két rétegben hozzá ki igazán a színét, ezért minden lakkból minimum két réteget kenek fel. :)
      a nyomdázást pedig majd kipróbálom. ;)

      Törlés
  4. Szia!:)
    Imádom ezt a lakkot, bár nekem elég hamar kopik, lehet a sok írástól. Én is írtam róla posztot, ha van kedved lesd meg!:* És sok sikert a videózáshoz, elsőre nagyon tetszett!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ügyes *-* repesztek is feliratkozni <3

    VálaszTörlés