Lakkteszt | CR koponyás lakk 08

A közelmúltban láttam az egyik Facebook csoportban ezeket a glitteres, koponyás lakkokat, azelőtt nálunk még csak sima színeket találtam. Aztán az egyik kínaiba betérve ráakadtam két csillámos lakkra egy rózsaszínre és egy aranyra. Végül az utóbbit hoztam el, de már bánom, hogy a másikat ott hagytam.



 Már egy ideje befotóztam, de eddig csak ott kallódott a piszkozatok között, sokáig nem is akartam róla írni, de higgyétek el, megéri az árát. Szóval 300 Ft-ért jutottam hozzá, ami nem sok pénz, még ha nem is fogom használni is megéri. (habár a Hello Kitty-s kínais lakkjaimat is elhasználtam. :D) Különlegessége az üvegében rejlik, ugyanis koponyás. Oltári jó. :D Egyébként CR lakk, ami egy kínai márka. Az ecsete hosszú és lapított, könnyű vele dolgozni. A lakkocska tömény csillámos csoda, nekem kicsit sand hatása van. Már egy rétegben is nagyon szépen fed és extra gyorsan szárad és ami a legjobb, hogy félig mattra. A felülete kicsit érdes, de egyáltalán nem zavaróan. Lemosni is nagyon egyszerű. Egyetlen negatívuma, hogy büdös. :D De azért hozzá lehet szokni. :)




Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. Nekem a CR csillámos lakkokat nagyon nehéz levakarni a körmeimről.:DD Nagyon szép színe van:)

    VálaszTörlés
  2. Az üveg haláli :) A színe pedig nagyon szép objekítven, ennyi pénzért meg pláne. (De én nem szeretem az aranyat :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! Imádom az aranyat!

    VálaszTörlés
  4. Wahh! Tutin néz ki! Én sem szeretem az aranyat, de ez már hasonlít a trendi lakkokhoz...gondolkodás nélkül megvenném... A Hello Kittys lakkoknak milyen a minősége? Most láttam, csak egyszínűeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tartósságuk nem a legjobb, de ez mindegyik lakknál eltér. kicsit büdösek, viszont nagyon pigmentáltak, egy rétegben is szépen fednek és nyomdázáshoz is kiválóak. :) a száradási idejük kicsit lassú, de a gyorsszárító fedőlakk segít rajta. :)
      itt az egyikről egy teszt:
      http://mannakormok.blogspot.hu/2013/11/lakkteszt-hello-kitty.html

      Törlés
  5. Woow, ilyen jó ez a lakk?Soha nem gondoltam volna, hogy a CR lakkok ilyen jól teljesítenek! :) a színe is tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Ez ugrott be róla egyből: http://media11.onsugar.com/files/2011/10/40/1/192/1922794/5c8223e72d4f2599_story_swap.preview.jpg :D olyan csillámló tök színe van ^^

    VálaszTörlés
  7. Nem is rossz ez a kis lakk, nekem pink van ilyen koponyásból. :D

    VálaszTörlés
  8. Hm... körül kéne néznem az itteni kínaikban, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kis lakkot rejt a kobak :)

    VálaszTörlés