(K)örömlakkjaim #3 | Barry M

A Barry M lakkjait mindig is ki szerettem volna próbálni, már képeken is nagyon csábítóak voltak, viszont én nem szeretek sokat költeni egy lakkra és ez volt az, ami visszafogott a vásárlásukban. Az első lakkot még egy blogtalin tettem magamévá, akkor beleszerettem, aztán egy külföldi oldalon épp akció volt a lakkokra és hát muszáj voltam rendelni belőlük. ;)


 Nagyon csekély számú készlettel rendelkezem belőlük, összesen 4 lakkal. Viszont úgy éreztem, hogy írnom kell róluk, hiszen nagyon imádom őket, egytől egyig mindegyik a kedvencem. Ha valaki még nem próbálta őket, csak ajánlani tudom. :)
Fellelhetőség: Nailland
Ár: 895-1890 Ft között

 Az ecsete mindegyiknek hosszúkás. A Gelly lakkok kupakja bizony nagyon ujjlenyomat összeszedős, ezzel szemben a sima kollekciós lakkok teteje fekete.

 Gelly Hi-Shine

A Gelly kollekció lakkjai mind gyönyörű, élénk, krémes lakkok. Felvitelük egyszerű, az állaguk számomra tökéletes, gyorsan száradnak és nagyon szép fényesek maradnak hosszú ideig. Külön tetszik, hogy nagy  részük gyümölcsökről kapta a nevét.

 Nail Paint

A Nail paint vonal egyetlen általam birtokolt lakkja egy rózsaszín árnyalat. Az állaga szintén nagyon jó, bár ő inkább zselésebb. Könnyű a felvitele, gyorsan szárad és ő is nagyon szép fényesre. Nem utolsó szempont pedig, hogy kiváló nyomdázáshoz is.


Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Mindegyik nagyon szép árnyalat! Nem is tudnék csak egyet választani :) Akartam én is Barry M-et venni, csak más minidig jobban megtetszett.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Nail Paint vonulatból a fekete meg a fehér van meg, de nem vagyok a minőségükkel megelégedve. Lehet, hogy ez színfüggő, mindenesetre én azóta kerülöm a nem-gelly lakkjaikat. Egyébként nagyon szépek ezek az árnyalatok! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek :) én a sand lakkjait szeretem legjobban, illetve az aquarium kollekcióból van még egy lakkom, az is király :) szomorú leszek, ha tényleg kivonják a naillandből :((
    díjat kaptál tőlem! :) http://lizalakkja.blogspot.hu/2015/03/the-versatile-boblogger-award.html

    VálaszTörlés
  4. Szép színe van mindnek :) Nekem sajna egy darab lakkom sincs tőlük, pedig pl. a teljes Silk kollekciót elfogadnám :D

    VálaszTörlés