lakkteszt | Essence

Mára egy olyan lakkot hoztam nektek, amivel hónapokig szemeztem, de nem szerettem volna ennyi pénz kiadni rá.. Végül a múlt hónapban megtaláltam leakciózva, így gondolkodás nélkül el is hoztam. Úgy gondoltam írok is róla egy gyors tesztet, mert bár hiába az őszi trendkiadás egyik darabja, Miskolcon például még kapható akciósan.


A mai lakk az Essence Road Trip kollekciójának 02-es On the road again nevű lakkja. Az kupakon fel van tüntetve, hogy ez egy effekt lakk, mégpedig aszfalt hatása van. Nagyon kíváncsi voltam rá mit tud.. Két rétegben tökéletesen fed és meglepően gyorsan szárad. A nude alapban óarany és arany apró csillámok úszkálnak, amik miatt tényleg picit aszfalt hatása van a lakknak. Így a képeket visszanézve a felső képen szinte majdnem be is olvad a képbe. :D A lakk felületén egyébként érezni, hogy picit kiállnak a csillámok, de nem annyira vészes, mint mondjuk egy homoklakknál. Egy réteg fedőlakk segítségével simává varázsolhatjuk a felületet. :)









Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon nem szép, főleg az aszfalt szárazságú körömágybőr mellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, hogy kicsit nyersen fogalmaztam, egy kicsit troll hangulatban voltam.

      Törlés
    2. Egyetértek sajnos, a legtobb manikűrnél ilyen es csúnya a lakkozás is.. Másoktól peldat vehetnel, pl. Ági mdolla vagy Angel.. Nem bántás, csak egy jó tanács.

      Törlés
  2. Ez a lakk Nekem is megvan. Semmi köze az aszfalthoz, mégis tetszik :)

    VálaszTörlés