NOTD | szilveszteri csillogás

Eljött az év utolsó napja és egyben az utolsó bejegyzés is a blogon. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez az év is olyan hamar elrepült.. Jövőre szeretnék egy kis változatosságot belevinni a blogba, ezért új bejegyzésfélékkel fogtok találkozni, remélem nem bánjátok majd. Nem tudom a héten mennyire leszek aktív, két bejegyzés még biztosan lesz, a többi még kérdéses, lehet pihenek inkább. :)
Remélem már mindenki tudja ki merre szilveszterezik és elkészítettétek a manikűrötöket is. Most az enyémet szeretném nektek megmutatni. :)


 Alapnak ezüst színt választottam, amire cellux segítségével fekete háromszögeket festettem. Mivel a szilveszterre jellemző a csillogás és a csicsásság, ezért a fekete háromszögekre arany csillámos és pelyhes lakkot vittem fel szivacs segítségével. Egyszerű lett szerintem, de nekem nagyon tetszik. :)

Boldog Új évet mindenkinek, érezzétek magatokat jól este! ;)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

 1. Csodás ez a manikűr :) Engem az első pár kép valamiért a pezsgős poharakra emlékeztet, mintha a csillámok lennének a buborékok benne :)

  VálaszTörlés
 2. Szép Manikűr!! *-* Boldog Új Évet!!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép manikűr lett!
  Boldog új évet Neked! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon klassz lett :)
  B.Ú.É.K :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett, mint mindig. :)))

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű mani!!! Búék neked! Aranyos ez a pingus háttér! :D

  VálaszTörlés
 7. Nagyon mutatós mani, szép! Boldog új évet, remélem mindennap láthatunk Mannás posztot majd! :-)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon mutatós lett, kicsit olyan, mintha a háromszöget pezsgős poharak lennének és a bubik benne a csillámok :D Boldog új évet!

  VálaszTörlés
 9. Szupi lett! Köszi, hogy eszembe juttattad ezt a szürke lakkot, fel is kenem a körmömre én is. Boldog új évet Neked! :)

  VálaszTörlés