decemberi körömkihívás - 6. karácsonyi hagyományok

Végre elérkeztünk karácsony napjához. Bár az időjárás inkább kora tavaszhoz hasonlít és nekem sajnos egyáltalán nincs ettől meg a hangulatom ehhez az ünnephez, ettől függetlenül nagyon vártam már. A kihívás mai témája a karácsonyi hagyományok.



A hagyományokról nekem rögtön a karácsonyfa ugrott be, ugyanis ez az egyik jelképe a karácsonynak. Szinte minden család díszít ilyenkor fát, és persze mindegyik máshogy néz ki, nincs két egyforma. Mindenki más színeket használ, nálunk például egy ideje az arany-piros párosítás hódít, vagy az ezüst-kékre is volt már példa, ebben az évben pedig fehér-arany-ezüst lesz a fánk. A körmeimen próbáltam a karácsonyfákat megjeleníteni, mindegyiken másmilyen színben láthatjátok őket. Celluxos technikát alkalmaztam, megszenvedtem vele egy ideig... :D A fák átmenetesek lettek és kaptak egy kis arany-fekete glittert is. :)





És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánjak minden kedves olvasómnak! Erre a pár napra a blogon is el fogok tűnni, legközelebb szombaton lesz bejegyzést, akkor hozom nektek a szentestén hordott manikűrömet. :)

Nektek milyen (lesz) a fátok? :)


Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés: