NOTD | gótikus

Csak úgy ontom magamból a körmöket, mára ismét egy nyomdázott manikűrt hoztam, nem is akármilyet. Az OPI sheer tints kollekciója nagyon megtetszett, bár sajnos nem tudtam eddig még szert tenni rá, ezért csináltam egy home made fekete változatot átlátszó és fekete lakkok segítségével. Ezt használtam alapnak, amire a MoYou Bridal 07-es lemezéről választott mintát nyomdáztam fekete lakk segítségével. Nagyon nagyon beleszerettem ebbe a lemezbe, mikor nem tudom milyen mintát szeretnék a körmeimre, mindig ezt kapom elő. A manikűrnek lett egy gótikus hatása a sok fekete szín használata miatt, de én annyira beleszerettem, hogy bátran ki merem jelenteni, ez lett az egyik kedvenc manikűröm. <3 :)







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. Annyira barokkos es elegáns. Valóban nagyon jól sikerült.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon elegáns és jól sikerült :)

    VálaszTörlés
  3. Ha lenne még egy fekete kerete vagy egy fekete francia körömvége, akkor szerintem még ütősebb lenne, persze îgy is jó. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. legközelebb megpróbálom úgy is. :) köszönöm az ötletet. :)

      Törlés
  4. De jó ötlet már majdnem ráfanyalodtam h ilyen áttetsző feketét rendeljek e-bayről! De sokkal jobb lesz csinálni :) megkérdezhetem milyen arányban keverted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából fogalmam nincs, meg a fekete lakk pigmentáltságától is függ. 2-3 cseppenként raktam bele, majd összekevertem. ezt addig ismételtem, míg úgy gondoltam, hogy már pontosan jó lesz. ha két rétegben használod, akkor kicsit sötétebb lesz, erre is figyelj oda, de ne öntsd tele a lakkosüveget és akkor még tudod hígítani. :)

      Törlés
  5. Nagyon szép! Nekem is meg van ez a lemez, de nem könnyű vele alkotni... :))

    VálaszTörlés
  6. Wow, na ez aztán a nekem való manikűr :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. én bele vagyok szerelmesedve ebbe a lemezbe teljesen. már vagy 10x használtam, ami nálam nagy szó. :)

      Törlés