NOTD | colorful glitter

Mint ahogy írtam, az utóbbi időben leginkább nail art-okat gyártok, körömlakkmániám is enyhült, ez az oka annak, hogy kevesebb bejegyzés látható a blogon. (na meg más is, de az egyenlőre titok, ;) ) Nem, nem fejezem be a blogolást, csak egyenlőre nem veszek olyan sok lakkot, de már előre látom magam, hogy 1-2 hónap múlva 20 új lakkal fogok 1 nap alatt hazatérni. :DD
Na de mindegy is, ma egy glitteres körmöt hoztam nektek, remélem elnyeri a tetszéseteket. :PNem is volt szükségem másra, mint egy fehér lakkra, a Born Pretty Store-ról rendelt rombusz alakú glittereimre, a narancsafálcámra na meg némi türelemre és időre, de esküszöm, hogy fél óra alatt készen voltam az egésszel. :D Nekem nagyon tetszik az összhatás, na meg a glitterek ismegfelelő nagyságúak és annyira szép színesek. INNEN tudjátok őket megrendelni 2.62$-ért, szerintem megéri az árát, a kicsi tégely nagyon nagyon sok glitterecskét tartalmaz.
Nem mellesleg fényképezés közben nagyon ügyes voltam, és ügyesen kiöntöttem a sálamra a glittereket, azt hittem megőszülök, mire összeszedtem őket, annyira beleakadtak. :D:DRendeléshez pedig használjátok a kuponkódom. ;)


Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

13 megjegyzés: