teszt | Born Pretty Store

Még decemberben voltam olyan szerencsés és nyertem a Born Pretty Store-tól néhány apróságot és bár már januárban ide ért a csomag, én csak most jutottam el odáig, hogy manikűrt csináljak a benne található egész körmös matricával.



A matricát szerintem már nem lehet kapni, de ITT találtam a leírásában róla képet, szóval nem tudom. Igazság szerint még sosem próbáltam ilyen egész körmös matricát, épp itt volt az ideje. Mivel én kicsit soknak találtam, ha az összes körmömre ráraknám, ezért csak kettőre raktam fel, így is elég macerás a felvitele. Mivel a körmöm nagyságához nem találtam pont megfelelő méretű matricát, ezért egy nagyobból vágtam ki. A ragasztáskor nagyon oda kell figyelni, mert hajlamos gyűrődni, ami kicsit csúnyácskán is mutat. Összességében nekem tetszik, viszont mivel nagyon pepecselős, nem ajánlom, ha kevés időtök van a körmeitek díszítésére.





Ha szeretnétek az webshopból rendelni, használjátok a kuponkódom, amivel -10%-os kedvezményhez juthattok. :)


Ti szeretitek az egész körmös matricákat? :)

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. Hű, nagyon szép és elegáns :)

    VálaszTörlés
  2. Egy időben nagyon bevásároltam az egészkörmös matricákból, de végül nem alakult ki tartós szerelem belőle. Elég macerás felvinni őket, ez egyébként nagyon szép amit kaptál, és jól is áll neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      van még 1-2 db amit kinéztem, lehet legközelebb megrendelem őket. egyébként nálunk sem nagy a szerelem, túl macerás, amúgy meg szépek lennének.

      Törlés
  3. Hát ez valami eszméletlen szép mani lett, az egyik kedvencem Tőled <3

    VálaszTörlés
  4. Jók lennének ezek a matricák, ha nem lennének ilyen merevek és nem gyűrődnének ennyire. :/ De a mani szép lett. :)

    VálaszTörlés