teszt | Born pretty store

Remélem nem unjátok még, mára megint egy igazán nyárias manikűrrel készültem, amihez a Born Pretty Storetól tesztelésre kapott matricáimat használtam fel. :)


Bár nem nagyon vagyok oda a matricákért, inkább a szabadkézi díszítést használom előnyben, ha egy gyorsan elkészíthető, de mégis látványos manikűrre vágyunk, akkor mindenkinek ajánlom figyelmébe a matricákat. Mióta megkaptam ezt a kis csomagot tesztelésre, azóta már az összes vizes és száraz matricám elővettem, valamiért kedvet kaptam hozzájuk, szóval sok manit fogtok velük látni az elkövetkező időkben. :)
Ez a kis pacás neonos matrica nagyon megtetszett, nyárra tökéletes és nagyon jól lehet kombinálni a színekkel. Én most csak két ujjamra használtam, nude alapra tettem őket és fedőlakkal fixáltam. Kb 5 napig hordtam ezt a manit, közben semmi baja nem lett a matricáknak. Ha nektek is megtetszettek, INNEN megtudjátok rendelni 1.59$-ért. :)






És ne felejtsétek el használni a kuponkódot sem! ;)


A terméket a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre, de ez nem befolyásolja a véleményemet. 

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a matricákat? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. Nekem ez már nagyon neon, de egyébként tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jók ezek a matricák :)

    VálaszTörlés
  3. Én is őt kértem, alig várom, hogy helyrejöjjenek a körmeim és kipróbáljam!:)

    VálaszTörlés
  4. Jó ezekkel a neon sand lakkokkal. :) Én is azzal kombináltam. :D Én is ezt az ívet néztem ki magamnak, csak végül nem ezt kaptam. :D De végülis az is jól néz ki, amit végül küldtek. :)

    VálaszTörlés
  5. igenigen, láttam nálad is, azok is tetszenek. :3

    VálaszTörlés