májusi haul

Természetesen a május sem repülhetett el körömlakk vásárlás nélkül, bár inkább az utolsó napokban szereztem be ezt a pár lakkot. Tesztet mindenképpen hozok róluk, ha szeretnétek, ha nem. ;)


Tesóm vett nekem egy cuki Hello Kitty-s reszelőt, annyira cuki, tuti soha nem fogom használni, de dísznek jó lesz. :D

Charm Limit 11, 09, 06
500 Ft-ért vettem a 3-at nagyon cuki matt glitterek vannak bennük, valószínűleg kevert lakkokhoz fogom őket felhasználni. :)

Lora 230822, 230823
Kíváncsi voltam az új Lora lakkokra is, ráadásul nagyon hasonlítanak a Golden Rose Jolly Jewels lakkjaira, kíváncsi vagyok már rájuk élesben is.

Barry M GNP 10, 12, 13
Az álom lakkjaim. <3 Régóta szerettem volna már Barry M lakkok boldog tulajdonosa lenni. Nem is olyan rég az ASOS-on le voltak árazva 850 Ft-ra, nem tudtam rendelés nélkül elmenni mellettük, így hát 3 szín került bele a kosaramba, a kékeslila árnyalatot is szerettem volna még, de sajnos akkor már elfogyott. Az oldallal egyébként teljesen meg vagyok elégedve, 8 nap alatt ideértek a lakkjaim, a csomagolás nem a legbiztonságosabb, de szerencsére semmi bajuk nem esett. :)

Moyra Sugar Sand No. 863 Closer
Essence Colour and change 01 wonderlicious green
A Moyra lakkról már láthattatok tesztet ITT. Annyira tetszik ez a kollekció, szépen lassan az összes színt beszerzem. Az Essence lakk pedig a JOY-hoz volt ajándékba, őt anyukámtól kaptam. :)

Moonbasa nails géllakk 39, 89
Két géllakkal is gazdagabb lettem nővérem által, így egy újabb márkával ismerkedhettem meg. Egy narancs és egy citromsárga került a birtokomba, a citromsárgába apró pici pelyhek is megbújtak. :)


Egyébként így néz ki a géllakk gyűjteményem, 3 Diamond Nails-es, 1 Crystal Nails-es 3 Profinails-es és 2 Moonbasa nails-es lakkot használok, ha szeretnétek írok róluk egy összehasonlító bejegyzést. :)


Ti miket vettetek mostanában? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lakkok, engem az első Lora lakk érdekelne, én is nézegettem, de még nem mertem elhozni :) meg a középső Barry m lakk, imádom ezt a színt! :)

    VálaszTörlés
  2. Engem nagyon érdekelne az a géllakk összehasonlító poszt! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szepek. A legkivancsibb a Lora lakkokra vagyok, mert nagyon jol neznek ki s akis uvegekben!

    VálaszTörlés
  4. Jó kis lakkok. Én is a Lora lakokra lennék kíváncsi. Jelentkeztél a Joy játékra is? :)

    VálaszTörlés
  5. Én is a Lora lakkokra vagyok a legkíváncsibb!

    VálaszTörlés
  6. A középső Barry M de szép színű! De engem a bal oldali Lora érdekelne legelőször *-*

    VálaszTörlés
  7. Szépek! :3 500-ért a három CL lakk? :O Ott a plázában? Én még 390-ért vettem darabját. :D

    VálaszTörlés
  8. Csodás lakkok, na és a géllakkok! *.*

    VálaszTörlés