lakkteszt | Lora

Egy újabb Lora csodával készültem nektek, a múltkor bemutatott glitteres lakk után ismét egy glitteres fedőlakkot hozam. Komolyan mondom egyre pozitívabb a kapcsolatom ezekkel a márkájú lakkokkal.



Ezen a lakkon sem találtam számot, az üvegről nem szeretnék még egyszer írni, szép, bár nekem nem fér el állítva a lakkos fiókomba és az ecsete is nagyon szerethető. Ez a lakk átlátszó alap, amiben a világ összes színű glittere úszkál. Pont mint a szivárvány. Kisebb-nagyobb ezüst, lila, piros, kék, zöld, sárga... Tényleg mindenféle színű. :)
Tökéletes dupeja a Golden Rose Jolly Jewels 119-es lakkjának, de akár még megmerném kockáztatni, hogy a Deborah Lippmann Forget you glittercsodájának is.
Egyébként megszámolhatatlan csillám van az átlátszó alapban éppen ezért már a megfelelő technikával akár egy rétegben is glittertengerrel áraszthatjuk el körmeinket. Én fekete és fehér alapon használtam, de szerintem bármilyen színen megállja a helyét. A száradása kicsit lassú, de ezért találták fel a gyorsszárító és az UV fényre kötő fedőlakkokat. :)









Nektek hogy tetszik? Szeretitek a glitteres lakkokat? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Nem szeretem a Lora lakkokat, sőt, de feketén jól mutat :)

    VálaszTörlés
  2. Feketén és fehéren is tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Jól mutat mindkét színen, de amint ránéztem az jutott eszembe: meddig tart majd ezt lemosni ? :D

    VálaszTörlés