lakkteszt | Lora

A Lora lakkokat nem igazán szerettem, habár ár-érték arányban verhetetlenek (100-200 Ft körül mozog) a minőségük hagy némi kivetni valót maga után. Büdös, bár egy idő után hozzá lehet szokni, és kicsit tovább tart a száradási ideje, mint gy átlagos lakknak. (bár ezen gyorsszárítóval lehet segíteni).
Mióta megtudtam, hogy a Lora új lakkokkal jön ki és lesz benne néhány nagyon szép glitteres lakkocska is, azóta vágytam rájuk. Utána valahogy elfelejtődött a dolog, meg az új lakkokat nem is lehet minden helyen kapni. Viszont most felfigyeltem rájuk és rögtön haza is hoztam kettőt, ugyanis kíváncsi vagyok, hogy mennyit változtak.


Nevet, számot nem igazán találtam rajtuk, bár szerintem nem összetéveszthetőek. :D Ez a lakk egyébként hasonlít a Golden Rose Jolly Jewels lakkokra na és a sokak által szeretett China Glaze - It's a Trap-eze lakkjára, ezért is jött velem haza. 195 Ft-ért bukkantam rá egy 100-as boltban, az üveg 10 ml-t tartalmaz, úgyhogy ár/érték arányban még mindig verhetetlen. Mint látjátok, megújult az üvegük, trapéz alakja van az ecsete is hosszabb és lapított, könnyű vele dolgozni. 
A lakk tejfehér és millió meg egy kisebb nagyobb glittert tartalmaz a szivárvány minden színében. Már két rétegben jól fed, a glittereket kicsit terelni kell, hogy egyenletesek legyenek, de megéri. Az üveg gyors száradást ígér, amit kicsit túlzásnak tartok, de azért már gyorsabban szárad, mint a régebbi társaik. Összességében szerintem egészen összeszedte magát a Lora és nem csak különleges, de minőségben is jobb lakkokat gyártanak. :)





Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

17 megjegyzés:

  1. pont most jött velem haza ^_^ nem fogok benne csalódni én sem úgy érzem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ahh hol vetted? a rózsaszínt is be akarom még szerezni. *-*

      Törlés
  2. Nekem is meg van ez a lakk , én is írtam róla tesztet :) http://mazsolavilag.blogspot.hu/2014/04/golden-rose-jolly-jewels-15-re.html

    VálaszTörlés
  3. De széép! Be kell szereznem valahonnan, nagyon tetszik *-*

    VálaszTörlés
  4. Hú wow :) Minőségileg nekem is kifogásolni való volt a Lora (ezért is csupán 2 lakkom van tőle). Bárcsak lenne ilyenből neon glitteres lakk is *-*

    VálaszTörlés
  5. Jól néz ki, de mennyi idő míg leszeded a körmeidről?

    VálaszTörlés
  6. ejha nagyon cg dupe gyanús.......

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Imadni valo! Nagyon kivancsi voltam erre a koromlakkra. Hol lehet vasarolni, ez a 100-as bolt ez olyan mind a DM vagy Rossmann? Hamarosan megyunk Magyarorszagba es ezt a lakkot megvennem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem, ezekben az eurós, 100-as boltokban minden kapható nagyon olcsón. nem tudom hova jössz Magyarországon belül, de mielőtt jössz, érdeklődj utána, hogy melyikekben lehet őket kapni, ha írsz nekik FB-n Lora Beauty néven vannak fent, akkor szerintem válaszolni fognak. :)

      Törlés
  9. Igazán szép, és ennyi pénzért tényleg megéri! :) Ha találkozok vele valahol, tuti nem hagyom ott :D

    VálaszTörlés
  10. Tegnap voltam Lora-s helyen és nem szurta ki a szemem??? :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon cukika. :3 Én a GR-t szerettem volna megvenni, de nem volt, viszont egy másik GR és egy Moyra lakkal szinte ugyanezt a hatást tudtam elérni a múltkor. De azért csábít elég rendesen. :D

    VálaszTörlés
  12. Azta, ez aztán a költségtakarékos hasonmás :-)

    VálaszTörlés