Diamond Nails haul.

Hú idejét nem tudom, mikor is volt utoljára haul poszt, talán még november környékén. Szükségem volt pár műkörmös dologra, így úgy döntöttem, hogy a karácsonyi pénzemből ezeket fogom beszerezni, szóval ezek amolyan utó karácsonyi ajándékok. :D


Kezdeném a szállítással, múlthéten kedden délután rendeltem őket, szerdán hívtak telefonon, csütörtökön már hozta is a futár a csomagocskát. :)


Természetesen pár körömlakk is lapult a csomagban, nézzük is őket közelebbről, a Diamond Nails honlapján mindent elérhettek. :)

Rózsaszín körömágyhosszabbító zselé 15g (2990 Ft)
Átlátszó építő zselé 15g (2990 Ft)

Sosem építettem még körömágy hosszabbítással körmöt, épp itt az ideje, első alanyom természetesen az én drága nővérem lesz. Az átlátszó zselére pedig mindig szükség van. :)

UV Top Coat (910 Ft)
Ultra Finish fényzselé (2990 Ft)

A fényzselém már épp kifogyóban van, itt az utánpótlás, az UV fényre kötő fedőlakkom pedig szintúgy. Crystal Nails-eset használtam eddig, azt nagyon szerettem, ezt olcsóbban be tudtam szerezni, így most kipróbálom, tesztet természetesen hozok róla, ha szeretnétek. :)

 Ecsetes Akrilfestékek 001, 015 (550 Ft/db)

Bár akril festékem már van, de ecseteset még sosem használtam. Olyan egyébként, mint a díszítőlakk, vagyis olyan az ecsete. Azért rendeltem őket, mert a minták festésénél, ha hosszabb ideig dolgozok, a lakk elkezd besűrűsödni, remélhetőleg az akrilfesték nem fog. Már alig várom, hogy kipróbálhassam. :)

 Zselélakk 033 (1890 Ft)

A géllak készletemet megpróbálom folyamatosan bővíteni. Most egy nude, barnás, rózsaszín árnyalatot szereztem be, nekem nagyon tetszik. :)

 Kristály ezüst díszítőkő 100db (850 Ft)
Swarovski rózsaszín strasszkő 20db (530 Ft)

Strasszkőből sosem elég, és bár elég sok van itthon a készletemben, azok mind műanyagok, így ha lekenem őket fedőlakkal nem csillognak olyan szépen, ezért is volt szükségem most rájuk. :)

 Moyra gyorsszárító fedőlakk (rose) (350 Ft)
Moyra No. 43 (350 Ft)
Moyra körömerősítő fehér (350 Ft)

Természetesen pár lakk is becsúszott, fedőlakkra szükségem volt, körömerősítőre is, hiszen nagyon gyengék a körmeim. A 43-assal pedig már régóta szemezek, most végre az enyém lett. :)

 Sablon 50db (510 Ft)
Reszelő 100/100 (300 Ft)
Reszelő 80/80 (300 Ft)
Rózsaszín fémtokos ecset nr. #4 (1480 Ft)

 A rendelésemhez küldtek egy katalógust is, amit megnézhettek online IDE kattintva.

Ti miket rendeltetek utoljára? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. jujj de vártam már ezt a bejegyzést! : )) szuper dolgokat rendeltél, és én szeretnék tesztet a fedőről! : )

    VálaszTörlés
  2. Hi! I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins, Clinique, No7 and more. It's easy to enter, click here to find out more:
    http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó dolgokat rendeltél :) Szuper :D

    VálaszTörlés