52 hetes körömkihívás összefoglaló.

Az év egyik legnagyobb kihívását számomra az 52 hetes körömkihívás jelentette. Belevágtam, mert végre szerettem volna valamit csinálni huzamosabb időn keresztül és bár a vizsgák miatt némelyik témával elmaradtam, de utólag mind mind pótoltam. Igazából büszke vagyok magamra, mert azt hittem fel fogom egy idő után adni. Voltak olyan témák, amikre semmi ötletem nem volt és már kedvem sem volt megcsinálni, vagy éppen hiába csináltam 2-3 variációt egyik sem tetszett. Voltak viszont témák, amiket nagyon nagyon imádtam és már alig vártam, hogy csinálhassam őket. Valószínűleg ilyen hosszú kihívást már nem fogok többet csinálni, de mint az előző bejegyzésben is írtam, kicsikre lehet számítani, mert nagyon élvezem igazából, hogy egy adott témára kell manit csinálnom.
Külön-külön most nem raktam be a linkeket, ha kíváncsiak vagytok rájuk, vagy több képet szeretnétek róluk látni, akkor a címkéknél az 52 hetes körömkihívás címszó alatt megtaláljátok őket. :)
Na nézzük tehát... :)


Nektek melyik volt a kedvencetek? :)

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. Pont ugyanígy érzek én is! :D De büszke vagyok magunkra, meg Angelre, hogy végigcsináltuk! :D Nagy taps, és vállveregetés jár nekünk. :D

    VálaszTörlés
  2. Én is végigcsináltam. :P Bár igaz, hogy veletek ellentétben, hetes késésekkel. :D Amúgy Manna, nagyon sok szép manikűrt alkottál, nem tudnék egyet kiemelni kedvencnek. :)

    VálaszTörlés
  3. Szó mi szó nem volt kis sorozat és én még mindig lógok egy-két témával,de azért is be fogom fejezni,mert akkor leszek igazán nyugodt!
    Nem könnyű egyszerre több kihívást is csinálni,főleg ha csak pár nap különbség van közöttük,vagy esetleg pont egy napra esnek.
    De szerintem is mindenki nagyon jól teljesített! :D

    VálaszTörlés
  4. Úgy emlékszem a tengerpartos manidnak igen sok köze volt ahhoz hogy elindult a k-öröm blog... :)
    Nagyon insprirálónak találom a mai napig.

    VálaszTörlés
  5. Most néztem végig őket, azt hiszem legjobban a glitteres szivárványos, a matt és és egy narancsos árnyalatú tetszett, annak nem tudom már mi volt a témája. De az összes nagyon kreatív és szépen kivitelezett, gratulálok hozzájuk, biztos jó móka lehetett.

    VálaszTörlés
  6. Ohh,az a pókhálós *-* nagyon szépek! (:

    VálaszTörlés