Lovely vs. Aden

Minél több lakkom van, annál nagyobb az esélye, hogy 2 egyformát, vagy legalábbis hasonlót összeszedek. Szerencsére erre eddig nem nagyon volt példa, most viszont, amikor megkaptam tesómtól az egyik új Lovely lakkot, eszembe jutott, mintha nekem már lenne hasonlóm. Meg is kerestem, az Aden türkiz lakkomra nagyon hasonlít.

A Lovely 310-esről bővebben ITT olvashattok.
Az Aden 51-es Turquoise-ről bővebben ITT olvashattok.A mutató és a gyűrűsujjamra az Aden-t, a középső és a kisujjamra pedig a Lovely-t kentem fel.
Üvegben szinte hasonló a két lakk, ugyan olyan türkiz mind a kettő és mind a kettőben találhatóak pici ezüst mikrocsillámok.1. rétegben nálam az Aden nyert, itt már látszik, hogy az Aden picit sötétebb és a fedése is jobb egyébként.2. rétegben ismét az Aden a nyerő, a Lovely-nál még nagyon átlátszanak a körömvégeim.A 3. rétegben ismét az Aden nyert, lehet hogy még a Lovely-nál elfért volna a 4. réteg is, de azt már túl soknak találtam.


A Lovely zselés finisű, az Aden pedig inkább gyöngyházas, ezért picit jobban csíkozódik is, viszont ebben jobban látni az ezüst mikrocsillámokat.
Végül egy vakus kép:

Nektek melyik tetszik jobban? :)

Share this:

CONVERSATION

20 megjegyzés:

 1. Hányszor, de hányszor jártam úgy, hogy azt hittem, olyan lakkot sikerült vennem, ami már van itthon, aztán kiderült, hogy mégsem (no meg fordítva is...). Mindkét körömlakk csodaszép, én nem tudnék dönteni köztük :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. velem szerencsére még nem sűrűn fordult elő. MÉG. :DD

   Törlés
 2. Szépséges színek! Nálam is az Aden nyert volna! Nem szeretem, ha átlátszanak a körömvégeim! :)

  VálaszTörlés
 3. Az Aden jobban fed az tény, viszont szerintem a Lovely-nak szebb a színe. Illetve az Aden az én körmeimet károsította, így nem szívesen használom. :/ De tény, hogy szebben fed.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én is így jártam mind a kettővel. a Lovely is szépen befogta a körmeimet. :(

   Törlés
 4. nekem a Lovely egy picit talán jobban tetszik, de mindkettő szép:))

  VálaszTörlés
 5. Ez nem 430-as Lovely? Nekem is ilyen van, de az Aden is nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 6. No, nekem meg pont az egyik régi Miss Sporty ugrott be róla, amelyik olyan, mint az Aden, de ezek szerint a Lovely világosabb. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. húú tényleg a miss sportynak is van egy ilyen lakkja. sokat szemeztem vele a rossmannba, de végül mindig otthagytam. kíváncsi lennék arra is. :)

   Törlés
 7. Tényleg hasonlítanak! Az aden nekem jobban tetszik valamivel. Most végre láthattam , hogy hogyan néz ki a körmöd , és hogy mekkora a fehér rész! :DD Szép körmeid vannak! :DDD

  VálaszTörlés
 8. Jajj nekem mind2 szín nagyon tetszik, nem tudnék dönteni, egyszer ez, másszor meg az :D

  VálaszTörlés
 9. De szépek, nálam az Aden nyer, de a másik is nagyon tetszik :]

  VálaszTörlés
 10. teljesen más a két lakk. :)

  VálaszTörlés
 11. Megint elírtad:) Nem kötekedni akarok, nagyon megszerettem a blogodat, jó ötleteket adsz, és szuper jók a bejegyzések. Lenne két kérdésem, kérésem : 1. Nagyon töredezős a körmöm, és egy időben sajnos rágtam is. Ma már csak a töredezés gond. Szeretnék ilyen szép erős körmöket, mit tanácsolsz?
  2. Az Avonos lakkokról lesz teszt? A piros csillogósat rendeltem meg, de még később ér ide, és kíváncsi vagyok:) És még egyszer bocs a kekeckedésért! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bocsánat. :D
   a kérdéseidre a válasz:
   1. használj körömerősítőt, már írtam róla egy bejegyzést, hogy én milyeneket használok, itt elolvashatod:
   http://mannakormok.blogspot.hu/2013/05/koromerositok.html
   egyébként én is rágtam meg könnyen töredezett a körmöm, viszont az Avon körömerősítője nagyon jó volt erre, most az oriflame-t részesítem előnyben. :
   2. Szeretnék az Avonos lakkokról tesztet, már az egyik kezemen tesztelem őket, a piros még pont nincs befotózva, viszont ha időm engedi, még a héten megcsinálom. :)

   Törlés
 12. Dijat katál tőlem: http://fairyland088.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 13. Én is jártam mar így, de aztán mindig az derült ki, hogy nem ugyanolyanok. Nekem hasonló színem shc lakkban es nycben van. :)

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés