körmök másoknak I.

Egy rövid ideje elkezdtem nővérem körmeit is csinálgatni, illetve anyának is én szoktam mostanában kifesteni. Most a tegnapi két alkotásomat szeretném megmutatni, az egyiket nővéremnek, Tinának, a másikat pedig bátyám barátnőjének, Vivinek csináltam. :)

Alap: Aden 129 Snow Queen, majd erre jött szivacsos technikával az Essence Cherry Blossom Girl 01-es Fortune Cookie lakkja. Vivi mindkét kezén a gyűrűsujja kapott egy-egy kis fagyikát. :))



Az alap ismét az Aden 129-es Snow Queen lakkja, ismét szivaccsal vittem fel az Aden 34-es Kiss From a rose! lakkját. A két gyűrűsujj itt is kapott 1-1 díszecskét, mégpedig epret. :))

A két díszecskét az E-bay-ről rendelt gumirudakból vágtam, (megnézhetitek ITT) egész könnyű őket levágni, bár néha még eléggé vastagra sikerül, de gyakorlat teszi a mestert. :)

Ti szoktátok más körmeit csinálni? :))

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Nagyon kis guszták lettek!
    Igen én szoktam a barátnőm körmét csinálni néha,mert nem mindig veszi rá magát,utálja a körömreszelőt kirázza a hideg tőle.:)Pedig nagyon szép és erős körme van és nagyon jókat lehet festeni rá,de ő lusta meg nincs is türelme hozzá..

    VálaszTörlés