TESZT | Lecenté glitter - Juniper; :YOURS love CND nyomdalemez

Mára egy gyönyörű holografikus porral és az első :YOURS nyomdalemezzel készültem nektek, mégpedig a CND Nail Lounge jóvoltából. A termékek még júniusban kerültek hozzám a pesti látogatásomkor, azóta pedig volt időm jól megismerni és többször is kipróbálni őket. :)


Lecenté - Juniper

Eléggé későn lettem holo mániás, de mostanában mindent megveszek, ami csillogós és holografikus, nem tehetek róla, szarka lettem. :D A Juniper nevű glitterbe rögtön beleszerettem, mostanában eléggé kék mániás is vagyok, lehet pont ezért is. Az összes Lecenté glitter csodás egyébként, nagy kiszerelésben kaphatóak, azt hiszem 8g-osak, így biztosan nagyon sokáig elég lesz. Géllakhoz és sima lakkhoz is használtam már, mind a kettővel csodálatosan működött. Sima lakk alapon átlátszó lakkba szórtam és kék alapszínen is próbáltam. Érdemes rá 2-3 réteg vastagabb fedőlakkot tenni az egyenletes felület eléréséhez. INNEN tudjátok beszerezni.






:YOURS love CND SS17 nyomdalemez

A :YOURS nyomdalemezekre már elég régóta fájt a fogam, így neki is nagyon örültem. A CND-vel közösen kollaborált lemezt próbálhattam ki. A lemez nagyon kicsi, körülbelül akkorának mondanám, mint egy személyigazolvány, vagy bankkártya. A mintái jól kidolgozottak, könnyű őket felszedni és zsúfolásig van még ez a kis felület is mindenféle ábrával, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. INNEN tudjátok beszerezni, de nagyon nagy a választék, így elég nehéz dönteni. Az ár kicsit húzós, 1990 ft/db, viszont a minősége megfizethetetlen tényleg, kezdő nyomdázóknak is merem ajánlani. Több manit is készítettem vele, volt amelyikhez a fent említett lecenté glittert is használtam. :)













(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Ti próbáltátok már őket? :)

Share this:

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése