TESZT | Born Pretty Starry Sky nyomdafejek

Nem újdonságok a Born Pretty kínálatában a Starry Sky nyomdafeje és a cuki karácsonymintás nyomdázók, de az egyik csak az év elején érkezett hozzám és úgy gondoltam, hogy egyszerre mutatom meg nektek őket egy pár másik (főként karácsonyi) termék kíséretében. :)


Az utóbbi időkben egyre jobban gyűjtögetem a nyomdapárnákat és a nyomdafejeket, ezért ezek a cuki karácsonymintás újdonságok sem hiányozhattak a gyűjteményemből. Először a hóembereset rendeltem meg, egy pár napra rá pedig megjelent a karácsonyfa mintás is, és az is rögtön megtetszett. (A hóemberes mellett rénszarvasos mintával is kapható.)
Egy kis dobozkában érkezett mind a kettő, -amit természetesen elfelejtettem lefényképezni- 2 hópelyhes lehúzó kíséretében. A párna átmérője 3 cm, így a nagyobb mintákat is felveszi. Nagyon ruha és ragadós, szépen illeszkedik akár még az ívesebb körmök felületére is, de az ujjainkat is könnyen bele tudjuk nyomni.
Először az MdU nyomdalakkjaival próbálkoztam, de annak az állagát eléggé szoknom kell még, nem is sikerült vele felvennem a mintákat. A Born Pretty nyomdalakkjaival viszont gond nélkül sikerült mindegyik minta felvétele. Moyra, MoYou, BP és Bundle Monster lemezekkel is kipróbáltam. :)
INNEN és INNEN tudjátok őket megrendelni, de külön is megvásárolhatóak a nyomdázók és a fejek. A fejeket 5 különböző színben lehet kapni.






A lehúzók nálam eléggé fogyó eszközök, bár megpróbálok rájuk vigyázni, de a színes nyomdalakkok is mindig befogják, így amikor megláttam ezt a kártyacsomagot nem is gondolkoztam rajta, rögtön dobtam is bele a virtuális kosaramba. Cuki szarvasmintás hópelyhes tartóban érkezett és 10 db különböző karácsonyi, téli mintás kártyát rejt magában. A lehúzók se nem túl merevek, se nem túl puhák, könnyen használhatóak. ITT tudtok lecsapni rájuk. :)



Végül a legújabb szerzeményem, a szivárványos bőrfeltoló. Éppen tervben volt már egy új vétele, így amikor megláttam, rögtön lecsaptam rá, kettőt is rendeltem. Nagyon gyorsan, 12 nap alatt ideérkeztek. Nem tudok rájuk mást írni, csak azt, hogy gyönyörűek, azóta csak őket használom, a vendégek is dicsérik, hogy milyen szép. INNEN tudjátok beszerezni.




Nektek melyik a kedvenc nyomdafejetek? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. én egy játék során kaptam a nyomdázót és a lehúzó csomagot, a pingvinesről rögtön te jutottál eszembe :D

    VálaszTörlés
  2. Az átlátszók, már nem is akarok mást venni-használni. Ezek is szépek meg cukik. Vettem bőrfeltoló-kaparót, de nem nagyon használom, annyira rászoktam a fapálcikára, meg hát eléggé karcol a fém, gyakorolni kellene vele, mert gondolom örök darab.

    VálaszTörlés