TESZT | Born Pretty vizes matrica

Nagyon nagyon régen vizesmatricáztam már, annyira nem is szeretem, mint régen, viszont mikor megláttam ez a nagyon cuki karácsonyi-téli ívet, nem tudtam neki ellenállni. A Born Prettys kapcsolattartóm, Rita pedig bele is csempészte nekem a csomagba,a miért nagyon hálás vagyok. :)


 A vizes matricák most a műköröm és a géllakk díszítésében is előtérbe kerültek, bár nálam már lecsengett ez a mánia, mostanában nagyon ritkán veszem őket elő. Ezt az ívet viszont semmiféleképpen nem szerettem volna kihagyni, épp most aktuális. Tíz egész körmöt befedő minta található rajta, amik pingvineket, szarvasokat és hóembereket ábrázolnak. *-* Használata egyszerű, bár szerintem az egész körmöt befedő matricák kicsit mintha vastagabbak lennének, ezáltal az ívesebb körmökre kicsit nehezebb őket rárakni, de nem lehetetlen. Én most csak két mintát, az egyik pingvineset és az egyik szarvasosat használtam fel. :)
INNEN tudjátok beszerezni.






(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Szeretitek a vizes matricákat? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Nem nagyon, ezek a képszerűek nekem már soknak tűnnek, de egy szolidabbat el tudnék képzelni magamnak, csak hát még a nyomdamintáimat se próbáltam ki mind. Blogra, alkalomra persze szépek, máson tetszik.

    VálaszTörlés
  2. nagyon cukker *-* nekem macskásba van ilyen telibe vizes matricám...még nem sikerült vele szépet alkotni :D

    VálaszTörlés